vrijdag 12 oktober 2018

Bol Top 3 : films

bol.com is een van de beter verkooppunten online die in Nederland en België werkzaam is.
naast speelgoed, even terug kijkend op de spelletjes die ik afgelopen 2 jaar via hun heb gepromoot, leveren ze ook boeken, dvd's, games en heel veel andere spullen.
in dit onderdeel ga ik de bol top 3 met jullie doornemen, dit kan zijn van boeken, dvd's, games of iets heel anders. je kan het allemaal bij bol.com terug vinden!
maar ik zal het zoeken makkelijk maken voor je, als je op de link klikt kom je gelijk op de juiste plek als je iets ziet wat je wel zou willen hebben.

films
met de winterperiode voor de deur, hier in Nederland gaat in het weekend van 27 op 28 oktober de klok weer een uurtje achteruit, worden de avonden weer langer.
dit betekend dat we rond 4 uur al de inval van de duisternis krijgen.
en op zaterdag of zondag avond is er dan niks gezelliger dan wat snacks op tafel en onderuit op de bank een filmpje kijken.
dit is de top 3 aan films van Bol.com : 

3. Pieter Konijn (Peter Rabbit)
Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. de avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. 

de strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. 
ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. 
zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Pieter konijn is misschien meer iets voor de kleintjes onder ons maar is ook zeker een leuke film om met het hele gezin te kijken.



2. Jurassic World - Fallen Kingdom
Owen Grady en Claire Dearing keren terug naar het eiland Isla Nublar om de overgebleven dinosaurussen te redden van een vulkaan die op het punt staat uit te barsten. 
al snel komen ze angstaanjagende nieuwe rassen van gigantische dinosaurussen tegen, terwijl ze een samenzwering ontdekken die de hele planeet bedreigt.

Chris Pratt en Bryce Dallas Howard spelen hoofdpersonages Claire Dearing en Owen Grady in dit nieuwe deel van één van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit.
Jeff Goldblum zal ook weer te zien zijn als Ian Malcolm. 

hoewel deze film pas vanaf 10 oktober te koop was, heeft hij mede een tweede plaats in de lijst verdiend door dat er vooraf al vele de film hadden besteld.



1. Bankier Van Het Verzet
Bankier van het Verzet is het waargebeurde, onbekende verhaal van Nederlands grootste verzetsheld. 
de film vertelt het verhaal van bankier Walraven van Hall (Barry Atsma). als Walraven in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. samen met zijn broer, Gijs van Hall (Jacob Derwig), bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden.
als ook dat niet genoeg is bedenken de broers de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis: tientallen miljoenen guldens worden onder het oog van de bezetters de Nederlandse Bank uit gesluisd.
iedere dag neemt de kans toe dat iemand dat ene foutje maakt dat een einde kan maken aan de daden en het leven van het bankier van het verzet.

deze film heeft op 5 oktober het gouden kalf (Nederlandse prijs) voor beste film gewonnen.




via de linkjes kun je klikken en de film gelijk bestellen via Bol.com 
tot het volgende blog ....




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Grote verandering bij PostNL

foto: ? PostNL komt om de dag langs Hoewel het aantal brievenbuspakketjes alleen maar toeneemt, staat PostNL toch op het punt om een grote v...