vrijdag 8 mei 2020

starstable prietpraat #10


StarStable is een online paardenspel voor spelers uit de hele wereld die samen allerlei leuke avonturen beleven. 

elke speler rijdt en verzorgt een eigen paard of meerder, voltooit opdrachten, neemt deel aan competities en maakt deel uit van een episch verhaal.

heel de wereld merkt de gevolgen van het Coronavirus, in sommige landen proberen ze weer het normale leven te gaan starten, wel met de nodige aanpassingen nog. 
de drukte kan dus iets gaan afnemen op Star Stable.
hou het gezellig en geef iedereen de kans het spel te spelen!
helaas zijn er altijd personen die meer lol beleven aan andere pesten en irriteren, gebruik het Star Stable beleid en meld dit gewoon!

paardengeneraties
Star Stable bestaat al vanaf 2011 en door de jaren hebben ze hun technologie en optimalisatie verbeterd.
dat betekend heel veel verbeteringen en niet alles werkt dan nog zo als het hoort, en dan kan het dus ook wel voorkomen dat spullen of paarden verdwijnen.
meer over de veranderingen en hoe alles in elkaar zit vindt je in dit stukje van Star Stable over de veranderingen en de paardengeneraties.
https://www.starstable.com/nl/article/7949

rijden met je ziel
we zijn intussen al een week of zes met deze opdracht bezig.
een leuke opdracht maar zeker geen gemakkelijk, er zitten toch wel wat dingen tussen waar ik problemen mee heb. ik heb zeker al een stuk of 5 missie's verloren. ik heb het zelfs al gehad dat ik de missie niet kon volbrengen omdat er bugs in de opdracht zaten en ik heb er meer over dat probleem gehoord.  
inmiddels kan je de outfit bij elkaar hebben verzameld.
en we gaan nog even door met het verzamelen van spullen! er zijn nog veel meer spullen van goodie boxen en verhaalboeken.

we hebben ook nog de spullen te verzamelen voor het paard wat je aan het einde van deze opdracht heb verdiend. we zijn er nog even zoet mee.
wat heb je intussen nog aan prijzen kunnen verdienen?
27.000 een storybook 
30.000 een noordelijke druïden jas
33.000 een storybook
35.000 een noordelijk druïden zadeltas
ik heb wel het idee dat bij sommige opdrachten het moeilijker lijkt te worden. zo als de schokgolven, kom deze nu snel achter elkaar als eerst of lijkt dat zo?

nieuwe paardenspullen!
Ze hebben een vernieuwd westernzadel en een heel nieuw hoofdstel, een bosal zonder bit, maar er zijn er ook met bit. 
je kunt deze items alleen op paarden van generatie 3 gebruiken.
ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleurthema's met bijpassende zadeldekken en beenbeschermers.
al deze nieuwe spullen zijn verkrijgbaar in de winkels op de Starshine-hoeve.
en ja, sommige hebben misschien wederom een hoge bedrag om te betalen, maar het is aan jezelf of je er starcoins aan uitgeeft of de punten er voor bij elkaar gaat rijden.

nieuwe laarzen en hoeden
de Starshine-hoeve heeft ook een winkel, Hoofdstellen en zo, waar je gloednieuwe en modieuze laarzen en hoeden vindt. Neem maar eens een kijkje, wedden dat je ze leuk vindt?

update Star Stable Horses
in de app Star Stable Horses kun je je eigen paard opvoeden van een babyveulen tot een paard met level 10, dat klaar is om met jou als ruiter de racebanen van Jorvik op te gaan.
in de Star Stable Horses kun je meerdere veulens tegelijk fokken, en je kunt hierbij uit maar liefst 14 paardenrassen kiezen.
ze hebben er nu een fraaie nieuwe blauw-roan Quarter Horse aan toegevoegd.
wanneer je Quarter Horse level 10 in de app bereikt, kun je hem voor 950 Star Coins naar Star Stable Online overzetten. 
dit paard heeft niet alleen bijzondere vlechten in zijn manen die alleen voor Quarter Horses beschikbaar zijn, maar hij kan ook een hele bijzondere draai maken.
Star Stable Horses is zowel in de App Store als in Google Play verkrijgbaar en kan gratis worden gedownload.


Catherine's dagboek: het laatste deel
samen met Soul Rider Linda gaan we weer op zoek gaan naar herinneringsfragmenten en de herinneringen van de geheimzinnige Catherine opnieuw te beleven. Dit laatste deel van haar dagboek belooft heel emotioneel te worden!
maar het was zeker ook even niet makkelijk wat het zoeken betreft, ik had er wat moeiten bij om te zoeken, het was nog al onduidelijk voor mij wat betreft de zuidelijke en noordelijke Oogstlanden betreft. had jij dat ook?
de zuidelijke Oogstlanden is het gebied rond Drew's boerderij maar vergeet de Grauwberg niet want daar binnen in/ onder in zat er ook een.
het noordelijke gebied zijn de vergeten velden. Silverglade was vrij makkelijk.
als je dit heb gedaan krijg je nog een laatste stukje van het dagboek bij Doyles kerkje.
dit doe je samen met Justin. als je klaar bent krijg je van Linda een leuke knuffel voor in je zadeltas.


lekker dansen op de Starshine-hoeve!
welkom op de dansvloer van de Starshine-hoeve.
op deze dansvloer werkt het allemaal net even anders dan in onze disco's. als je de dansvloer opgaat, kun je uit vier verschillende camerahoeken kiezen. 
je kunt zelfs kiezen of er NPC's op de dansvloer om je heen moeten dansen of niet. 
je samen met je vrienden helemaal losgaan op de dansvloer en je vette country-and-western-moves laten zien. 
de dansvloer is elke dag de hele dag open.



connemara-pakketten
heb je altijd al zo'n schattige Connemara-pony willen hebben? dan heb je nu een hele mooie kans.
twee weken lang is er een aanbieding waarbij je gratis prachtige accessoires krijgt als je de bruine roan, bruine of isabel Connemara koopt bij de paardenkoopman naast de boerderij van de oude Jasper in Moorland. 
met dit pakket heb je voor 650 Star Coins een fraai paard en een volledige set accessoires! alle accessoires hebben complete waarden, maar je kan de Connemara's pas met accessoires kunt kopen als je level 9 bent.

wijzigingen bij aanmeldingen via Facebook
vanwege technische redenen kun je je niet meer via Facebook aanmelden 
als je je voorheen via Facebook hebt aangemeld, moet je dat nu gaan doen met een Star Stable-account. 
hiervoor gebruik je hetzelfde e-mailadres dat je ook voor Facebook gebruikt. daarnaast moet je via een koppeling een nieuw wachtwoord voor Star Stable aanmaken.
ik weet zelf nog dat toen ik begon met Star Stable datje een Star Stable account moest hebben, deze inlog gegevens gebruik je ook bij de app Star Stable Horses, daar naast was de mogelijkheid om Facebook te gebruiken, dat heb ik toen voor het gemak gedaan maar je inlog gegevens van je account waren ook te gebruiken. erg handig als er storing was via Facebook. maar deze optie is nu dus weg.


en verder ...
ze hebben alle beste resultaten voor de races op Jorvik weer op nul gezet.
dit is dus je kans om tijdens alle races op het scorebord te verschijnen!
heb je al een keer een medaille bij een wedstrijd gewonnen, dan blijft die uiteraard geldig en hoef je hem dus niet opnieuw te verdienen.

ze hebben de kleuren van het chatprogramma in het spel vernieuwd. het zijn slechts wat kleine aanpassingen die voor wat meer contrast in het programma zorgen en beter zijn voor je ogen. ze hopen dat jullie er blij mee zijn.

wanneer je een spel bouwt, kom je regelmatig dingen tegen die niet helemaal werken of eruitzien zoals je ze had bedoeld.
ze zijn altijd hard aan het werk om deze zogenaamde bugs op te lossen en ook deze keer zijn er weer vele bugs opgelost.

en dat was prietpraat voor de ze keer?
de volgende prietpraat hangt een beetje af van wat voor updates Star Stable doet of heeft.
via de instagram acounts worden foto's geplaats, je kan ons vinden onder de namen @malin_hawkstorm en @michelle_mousetree.

tot de volgende keer ....








Geen opmerkingen:

Een reactie posten

postcrossing#383

Hallo en welkom bij een nieuwe postcrossing. Jaargang 8 alweer, daarmee is postcrossing het langslopende item hier op het blog.  Dat vond ik...