vrijdag 7 juni 2019

Bol Top 3: vaderdag

bol.com is een van de beter verkooppunten online die in Nederland en België werkzaam is.
naast speelgoed, even terug kijkend op de spelletjes die ik afgelopen 2 jaar via hun heb gepromoot, leveren ze ook boeken, dvd's, games en heel veel andere spullen.
in dit onderdeel ga ik de bol top 3 met jullie doornemen, dit kan zijn van boeken, dvd's, games of iets heel anders. je kan het allemaal bij bol.com terug vinden!
maar ik zal het zoeken makkelijk maken voor je, als je op de link klikt kom je gelijk op de juiste plek als je iets ziet wat je wel zou willen hebben. 


vaderdag is de dag om vaders, opa’s, stief- en schoonvaders te verwennen met een origineel en leuk vaderdagcadeau. zet daarom zondag 16 juni in je agenda, want de vaders van Nederland verwachten wel een beetje dat ze in het zonnetje worden gezet. 
je hoeft het jezelf overigens niet te moeilijk te maken; wij hebben de populairste vaderdagcadeaus voor elk budget namelijk al voor je op een rijtje gezet. 
de meest originele cadeaus voor jouw papa vind je bij bol.com.
via deze link kom je gelijk op de juiste pagina om te gaan neuzen voor een leuk vaderdag cadeautje!

https://www.bol.com/nl/m//vaderdag/?ruleRedirect=1&sI=vaderdag#

maar ik heb er ook nog 3 extra uitgelicht voor je.

Nivea Men Sensitive After shave balsem - 2 x 100 ml

Nivea Men Sensitive Aftershave Balsem is speciaal ontwikkeld voor mannen met een gevoelige huid die hun geïrriteerde en rode huid onmiddellijk willen verzachten. 
de formule met 0% alcohol is extra zacht. Verrijkt met Kamille en Hamamelis, trekt het snel in en verzacht het je huid na het scheren zonder een vettig of plakkerig gevoel na te laten.



Kreator KRT951008 Gereedschapskoffer - 61 delig

met deze 61-delige gereedschapskoffer is klussen een echt plezier. 
je hebt al het belangrijke handgereedschap netjes in één handige koffer opgeborgen. 
het gereedschap bestaat uit hoogwaardig chroom-vanadium en het handvat heeft een rubberen antislipgreep.



West Watch - Model Milan - basic heren horloge - analoog

uit het assortiment van de West Watches is het Milan mannen horloge, een zeer stijlvol, basic wit/ zilverkleurig mannen horloge met datum aanduiding. 
de zilverkleurige RVS behuizing is rond en subtiel. het quartz uurwerk is van zeer goede kwaliteit in de kleur wit/ zilverkleurig. stevig horloge met kras werend glas.



ik wens alle vaders, opa’s, stief- en schoonvaders een hele fijn vaderdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

kattenstreken#79

Welkom bij kattenstreken! Een blog waarin ik de foto’s deel met jullie van mijn 3 kleine monsters en het verhaal achter de foto’s. Soms grap...