vrijdag 27 mei 2022

StarStable Prietpraat #63


StarStable is een online paardenspel voor spelers uit de hele wereld die samen allerlei leuke avonturen beleven. elke speler rijdt en verzorgt een eigen paard of meerder, voltooit opdrachten, neemt deel aan competities en maakt deel uit van een episch verhaal. 

nieuwe races op de renbaan van de Barones
de heer Tarik Modde heeft een missie: een race herstellen die lang geleden van de renbaan is verdwenen. leer hem kennen en help hem de attributen en decoraties te vinden waarmee hij de race kan maken. 
je krijgt zelfs een extra race als beloning wanneer de herstelde race klaar is.
ik heb vanuit deze races niet echt goede foto's kunnen maken. het is best lastig om te springen, opstakels ontwijken en foto's maken te gelijk. (sorry 😞) 

nadat je de missie hebt voltooit, heeft de renbaan van de Barones het systeem met attributen. zoals altijd kun je uit drie sets attributen kiezen. 
er is een springwedstrijdset, een steeplechase-set met crosscountry-obstakels en een dressuurpaddock.

nieuwe set
ter ere van de lievelingskleur van de Barones is er een nieuwe set te koop in de winkel bij de renbaan van de Barones. 
deze eventing-set is het perfecte accessoire om je vaardigheden mee te tonen in de nieuwe race.
je vindt deze artikelen bij 'goed gekleed' op de renbaan. 
om ze te kopen moet je level 15 en het reputatieniveau 'populair' hebben.
en deze set is geweldig! ik deel namelijk de voorkeur van paars/lila net als de Barones. 


StarStable Horses-update
* je kan nu in de StarStable Horses app een bezoek brengen aan de nieuwe schoonheidssalon met verschillende opties om je paarden nog mooier te maken. 
je kunt accessoires kopen met goudstukken of edelstenen. 
je krijgt meteen al een blauwe strik!
* net als in het echte leven hebben je veulens nu zorg en aandacht nodig om zich goed te voelen. de humeurbalk laat zien wat de stemming van je paarden is. 
je houdt ze tevreden en wint hun vertrouwen met dagelijkse verzorgingstaken.
* speel elke dag en voltooi een reeks dagelijkse doelen om goudstukken en lekkernijen voor je paarden te verdienen. hiermee vul je ook de weekbeloningsbalk. 
wanneer deze vol is, krijg je een handvol edelstenen!
* in het menu Missies zijn de taken waarmee je je paard gelukkig houdt nu aangegeven met een hartje. bij taken waarmee je het level van je paard verhoogt staat nog steeds een ster. 
en geen zorgen: de tijd die nodig is om het volgende level te bereiken is hetzelfde gebleven.
* als je vaak achter elkaar gewassen op hetzelfde lapje grond hebt geoogst, heeft de grond daar even tijd nodig om bij te komen, dat is in het echt zo, dus nu ook in het spel. 
je kunt deze stap overslaan door mest te gebruiken. dit koop je in de winkel met edelstenen. met mest sla je de rustperiode en je krijgt bij de volgende oogst een dubbele opbrengst!

en verder ...
★ ze werken nog aan wat lastige details van de upgrade voor de fotomodus die ze eerder aankondigden. 
de upgrade komt nu twee weken later en zal beschikbaar zijn bij de update van woensdag 8 juni. met deze update kun je andere spelers verbergen in de fotomodus. 
★vanaf nu kun je met de nieuwe dag/nacht-schuifbalk kiezen of je deze missies overdag of 's nachts wilt doen. met de schuifbalk kun je nu kiezen! de schuifbalk wordt weer teruggezet als je uitlogt.
★een nieuwe aankoopscherm voor paarden komt eraan. dit is onderdeel van wat we de 'actie band opbouwen met paarden' zijn gaan noemen. hiermee willen we bereiken dat elk nieuw paard zich voelt alsof het aan het begin van een spannende reis staat. 
het StarStable-team heeft al heel veel ideeën waarmee spelers kunnen spelen met de karakters van hun paarden. het scherm geldt voor alle nieuwe paarden op Jorvik!
★StarStable heeft antie-cheat software geïnstalleerd voor onze spelers die Windows gebruiken. daarnaast hebben ze de topscores en beste tijden teruggezet naar nul. 
je zou hier niets van moeten merken als je inlogt of als je het spel speelt. mochten bepaalde dingen niet goed werken, neem dan contact op met de klantenservice van StarStable. 
ze hebben een artikel in onze veelgestelde vragen waarin je meer informatie vindt over deze software. dit artikel is alleen in het Engels

een insectenplaag in het Holle Bos
James maakt zich zorgen over een onbekende man die toeristen afschrikt in het Holle Bos. deze man blijkt professor Haydente zijn. zoek uit wat er aan de hand is en help hem bij een insectenplaag. 
James in Fort Pinta heeft ook je hulp nodig, want hij werkt aan een boek dat hij aan toeristen wil verkopen. verzamel leuke paardenweetjes en maak foto's zodat James snel geld kan verdienen. 
als je dat hebt gedaan heeft hij een leuke beloning voor je. 

als je deze missie wilt doen, moet je professor Hayden in Epona hebben ontmoet (geluk is slechts vluchtig) en de Starshine-hoeve (het verschil tussen een huis en thuis) en schiereiland Zuiderhoef (een klein aandenken aan Zuiderhoef) hebben vrijgespeeld.


wat kun je verder nog gaan verwachten
★het Regenboogfestival. 
help Pico de kikker om Mica te vinden en ga naar het Wolkenrijk, maar ... wacht eens ...alle kleuren zijn verdwenen? 
★de kleuren zijn weer verdwenen, maar dit keer alleen van de regenbogen. jij beslist hoe je het Wolkenrijk gaat herstellen. denk daat goed over na.
★de Jorvik Rangers komen weer bij elkaar in Moorland om midzomer te vieren. neem een kijkje in twee midzomerwinkels. feest mee dan met nieuwe muziek en speel op allerlei soorten instrumenten en verzamel nieuwe voorwerpen in de visvijver.
★de laatste week van het midzomerfeest. bereid je voor op de komst van twee nieuwe magische visachtige vrienden: Sedna en Proteus, en zij nemen ook diertjes mee!

scrapboek#49
en met dit scrapbook komen we weer aan het einde van deze StarStable prietpraat.
vele hadden er al om gevraagd maar volgende week is het dan echt zo ver, de vernieuwde Haflingers komt naar Jorvik!
via de Instagram accounts blijven we foto's plaatsen, je kan ons vinden onder de namen @malin_hawkstorm en @michelle_mousetree. 

tot het volgende blog ... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Grote verandering bij PostNL

foto: ? PostNL komt om de dag langs Hoewel het aantal brievenbuspakketjes alleen maar toeneemt, staat PostNL toch op het punt om een grote v...