dinsdag 13 oktober 2020

Bol Top 3: kinderboeken

Bol.com is een van de beter verkooppunten online die in Nederland en Belgiƫ werkzaam is.
naast speelgoed, even terug kijkend op de spelletjes die ik afgelopen jaren via hun heb gepromoot, leveren ze ook boeken, dvd's, games en heel veel andere spullen.
in dit onderdeel ga ik de bol top 3 met jullie doornemen, dit kan zijn van boeken, dvd's, games of iets heel anders. je kan het allemaal bij bol.com terug vinden!
maar ik zal het zoeken makkelijk maken voor je, als je op de link klikt kom je gelijk op de juiste plek als je iets ziet wat je wel zou willen hebben. 


wetsveranderingen advertenties derde
een tijdje terug ontving ik een mail waarin ik kreeg te horen dat de nieuwe wet rond reclame en productie linkjes zoals als ik ze eerst gebruikte niet meer mag. 
dit heef te maken met de California Consumer Privacy Act (CCPA), ik kan jullie gaan vervelen met een lange uitleg, maar dat zal ik niet doen.
voor nu gaan weer weer even terug naar hoe ik ooit ben begonnen, een plaatje en de link naar de verkoopplek van het product.
verder moet ik er nog even heel goed over nadenken of het op deze manier nog wel nut heeft om door te gaan met de Bol Top 3.  

kinderboeken
deze keer ga ik even naar de kinderboeken.
de kinderboeken-week is al voorbij maar ik wil toch nog even wat kinderboeken in het zonnetje zetten.
lezen, het ene kind leest hele stappels aan boeken en een andere heeft er niks mee. soms is de wil er wel maar hebben ze problemen met lezen bijvoorbeeld door dyslexie.


uit elkaar - Bette Westera
in 'uit elkaar' behandelen Bette Westera en Sylvia Weve met hun gedichten en illustraties op een luchtige manier het thema echtscheiding. 
een troostend, ontroerend en verrassend kinderboek. echtscheiding is een thema dat in helaas veel kinderlevens aan de orde is. 
in het boek 'uit elkaar' weten Bette Westera en Sylvia Weve dit moeilijke onderwerp op een luchtige en speelse manier te behandelen.
van de eerste prille verliefdheid tot de fase van scheiding en daarna nieuwe gezinssituaties (die ook voor veel plezier kunnen zorgen)

winnaar van de Gouden Griffel 2020.




hup Herman! - Yvonne Jagtenberg
Herman het hangbuikzwijn houdt niet van wedstrijdjes. die vindt hij maar gedoe. 
de kippen kakelen juist elke ochtend om het hardst wie de eerste is, de beste, de snelste. 
op een dag denkt Herman: ik zal ze eens laten zien wie hier de snelste is. 
alle dieren moedigen hem aan. hup Herman! hup Herman!
maar is dat eigenlijk wel zo belangrijk, winnen of verliezen?

winnaar van de Gouden Penseel 2020.



Zilveren Griffels & Penselen
de Gouden Griffel en Penseel zijn de grote winnaars die worden gekozen onder de kinderboeken maar daarnaast zijn er ook boeken die bekroont worden met een Zilveren Griffel en Penselen.
via de onderstaande link komt je op deze boeken, ga eens een kijkje nemen, misschien zit er wat tussen wat je leuk lijkt.


tot het volgende blog .... 




 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ik lees ... Bloed & Honing

Ik lees graag, en in dit blog deel ik boeken die ik heb gelezen en graag als leestip met jullie deel. Mijn smaak in boeken is erg breed, lit...