dinsdag 14 juli 2020

Bol Top 3: vier de zomer

Bol.com is een van de beter verkooppunten online die in Nederland en België werkzaam is.
naast speelgoed, even terug kijkend op de spelletjes die ik afgelopen 2 jaar via hun heb gepromoot, leveren ze ook boeken, dvd's, games en heel veel andere spullen.
in dit onderdeel ga ik de bol top 3 met jullie doornemen, dit kan zijn van boeken, dvd's, games of iets heel anders. je kan het allemaal bij bol.com terug vinden!
maar ik zal het zoeken makkelijk maken voor je, als je op de link klikt kom je gelijk op de juiste plek als je iets ziet wat je wel zou willen hebben. 

Bol.com viert de zomer
het is tijd om jezelf weer eens goed in het zonnetje te zetten.
tijdens de zomer heeft bol.com daarom een speciale pagina ingericht om je van alle gemakken te voorzien. 
flaneren op het strand in de nieuwste slippers of badmode (denk wel aan de de regels met het huidige coronavirus), genieten van een e-reader of een gewoon boek aan je eigen zwembad of je huis opknappen met gereedschap. 
Wat jouw behoeftes ook zijn deze zomer, je vindt vast wel bij bol.com. 

https://www.bol.com/nl/m/zomer/?promo=Head_907_Mnav_1_CRS_zomer_4

ja, en ga dan maar eens in al die keuzes er 3 uit halen!
en hoe vieren wij dit jaar onze vakantie? trek jij er op uit naar het buitenland of blijf je in Nederland? of je kies je de veilig route en blijf je dit jaar, net als ik gewoon thuis?
misschien dat deze iets voor jou zijn om er een top zomer van te maken, waar je dat ook viert.

BBQ Collection Houtskoolbarbecue
met deze traditionele barbecue grill je de lekkerste hamburgers, worstjes en spiesen. deze robuuste barbecuegrill van de BBQ Collection is geschikt voor houtskool en briketten.
dit is een zogenaamde kogelbarbecue, die je herkent aan zijn ronde kom en deksel. 
de vorm van deze barbecue houdt de warmte goed vast. de afsluitbare deksel zorgt dat je de BBQ ook als een soort oven kan gebruiken waarmee je gerechten langzaam gaart met indirecte warmte. je hebt hiermee dus meer bereidingsmogelijkheden dan met een standaard platte grill.





korting op boeken "de zeven zussen"
heerlijk buiten in de zon genieten van een goed boek. misschien dat dit een leuke leestip voor jouw is.
na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. 
de zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst.

krijg nu 3,- korting per boek met de cadeaukaartcode ZEVENZUSSEN. 
deze actie is geldig van 20 juni t/m 30 augustus op deel 2 t/m 6.



Bodin 354060 - Statiefventilator
gun je jezelf wat koelte tijdens de warme zomerdagen. Dankzij de motor van 45 Watt en een diameter van 40 centimeter brengt deze ventilator de frisse wind die je nodig hebt. Met de drie verschillende luchtstroomsnelheden bepaal jij zelf hoeveel koelte je nodig hebt. Daarnaast is een Statiefventilator ideaal voor in de slaapkamer om heerlijk te kunnen slapen of in de woonkamer voor een extra fris briesje tijdens het kijken van je favoriete serie of film.
(je misschien ook wel via Bol.com kan bestellen of al hebt)



tot het volgende blog .... 











Geen opmerkingen:

Een reactie posten

postcrossing#383

Hallo en welkom bij een nieuwe postcrossing. Jaargang 8 alweer, daarmee is postcrossing het langslopende item hier op het blog.  Dat vond ik...