dinsdag 9 juni 2020

Bol Top 3: Spannende Boeken Weken 2020

Bol.com is een van de beter verkooppunten online die in Nederland en Belgiƫ werkzaam is.
naast speelgoed, even terug kijkend op de spelletjes die ik afgelopen 2 jaar via hun heb gepromoot, leveren ze ook boeken, dvd's, games en heel veel andere spullen.
in dit onderdeel ga ik de bol top 3 met jullie doornemen, dit kan zijn van boeken, dvd's, games of iets heel anders. je kan het allemaal bij bol.com terug vinden!
maar ik zal het zoeken makkelijk maken voor je, als je op de link klikt kom je gelijk op de juiste plek als je iets ziet wat je wel zou willen hebben. 


update omtrent het coronavirus
wat een ongelooflijke tijd maken we nu mee met elkaar ,een tijd waarin zaken snel veranderen, ons van alles overkomt.
in de afgelopen tijd hebben ze bij Bol.com hun best gedaan iedereen, ondanks alle maatregelen, een zo goed mogelijke service te geven.
voor  bol.com heeft de gezondheid van hun collega’s, hun gezinnen en onze partners prioriteit, maar hebben we ook een ander heel belangrijk doel: de winkel op een goede en veilige manier draaiende houden, zodat wij toegang hadden tot de artikelen die je nu het hardst nodig hebt. 
ze doen er alles aan je in deze tijd extra gemak en service te bieden. door 24/7 online beschikbaar te blijven en door de artikelen snel en veilig aan huis te laten leveren.
helaas kan het zijn voorgekomen dat pakketten vertraging hebben opgelopen, mede omdat ze bij Post.nl met dit zelfde te maken hebben.
om de veiligheid van hun medewerkers te garanderen, moesten ze anders werken dan normaal. het is daardoor mogelijk dat je wat langer op je bestelling moest wacht dan normaal. 
de bezorgers hielden afstand bij afleveren of zetten bestellingen bij je voordeur om fysiek contact te vermijden.
bij de klantenservice is het drukker dan normaal. dat is vervelend en ze werken met man en macht om de wacht- en reactietijden kort te houden. 
hun excuses als het langer duurt dan je van hun gewend bent.
Bol.com willen je nogmaals veel sterkte toewensen in deze periode. dank voor jullie begrip en flexibiliteit!

hoewel Bol.com leverde heb ik de afgelopen twee maanden even geen Bol Top 3 gedaan.
nu we langzaam aan weer stap voor stap versoepeling krijgen wat de maatregelen betreft, de nieuwe anderhalve meter samenleving. 
stap voor stap gaan we ook weer verder met Bol.com en hun assortiment van boeken, films, games en nog veel meer.
deze week niet echt een top 3 maar aandacht voor de "de Spannende Boeken Weken!'



Spannende Boeken Weken 2020
lees, sidder en beef … op 1 juni begon "de Spannende Boeken Weken!'
voor de 31ste keer zet de CPNB, ofwel de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek, spannende boeken in de kijker. 
M.J. Arlidge, bekend van de serie Helen Grace, heeft speciaal voor de Spannende Boeken Weken "Wat jij niet ziet" geschreven. 
dit boekenweekgeschenk krijg je gratis tijdens de Spannende Boeken Weken.

de Spannende Boeken Weken vinden dit jaar plaats van 1 t/m 21 juni. bij besteding van ten minste €15,- aan Nederlandstalige thrillers, romans of literatuur ontvang je automatisch het gratis (digitale) geschenk. (deze actie geldt niet voor te reserveren boeken, studieboeken en boeken van externe verkopers)
een combinatie van fysieke boeken en ebooks is niet mogelijk om het thrillergeschenk te ontvangen. voor het papieren geschenk geldt: op=op!

de keuze is zo alles altijd weer erg groot, via de onderstaande link kun je zelf gaan neuzen tussen als die boeken die ze nu aanbieden tijden deze spannende weken.

https://www.bol.com/nl/m/spannende-boeken-weken/#


veel leesplezier en tot het volgende blog .... 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Grote verandering bij PostNL

foto: ? PostNL komt om de dag langs Hoewel het aantal brievenbuspakketjes alleen maar toeneemt, staat PostNL toch op het punt om een grote v...