vrijdag 28 februari 2020

starstable prietpraat #5


StarStable is een online paardenspel voor spelers uit de hele wereld die samen allerlei leuke avonturen beleven. 
elke speler rijdt en verzorgt een eigen paard of meerder, voltooit opdrachten, neemt deel aan competities en maakt deel uit van een episch verhaal.



Valentijn 2020
Lowe organiseerde een springwedstrijd in de arena van de Jorvikstal en een buitenrace door Jarlaheim. allemaal in het teken van Valentijnsdag.
en dat kon jouw weer spullen op leveren voor je paard en jezelf. per dag kon je 2 haartjes verdien bij Lowe en inleveren voor die spullen. dit waren de spullen die je kon verdienen. 
daarnaast waren er ook van die poeders die je aan je paard kon geven, let op: het werkte alleen met je beginnerspaard!
iets met sterretjes en iets met vlinders, ik moet eerlijk toe geven dat ik ze niet heb geprobeerd.
de spullen hebben geen waarde maar zijn best leuk. 
top dit jaar was dat je de race door Jarlaheim alleen kon rijden en niet afhankelijk was van iemand anders.
de pluchen teddyberen zijn erg leuk maar het viel me op dat de buik van de beer door je zadeltas heen komt en dat vond ik iets minder leuk.


nieuwe stal en paarden
Herman wilde dat de Jorvikstal net zulke geweldige paarden voor alle soorten ruiters kan bieden als de andere stallen op Jorvik. 
dus kwam er eerst een nieuwe stal waar we deze nieuwe paarden konden plaatsen.
en toen volgende de nieuwe paarden: Knabstrupper!
de moedige Knabstrupper is een Deens paardenras dat bekendstaat om zijn prachtige vachtpatronen. 
in het verleden werden deze multitalenten gebruikt in koninklijke stoeten maar ook voor dressuur, springwedstrijden, barokevenementen en ze waren ook erg geliefd in het circus.  en eindelijk kun je er nu zelf ook eentje (of meerdere) bezitten.
op dit moment hebben is de zwart roan luipaard, een vos luipaard met een paar vlekken en een gevlekte schabrakbonte bruine versie te koop.
ze kosten 750 SC.


het dagboek van Catherine
na alle gebeurtenissen tijdens de Rit naar het Licht, mogen jij en Soul Rider Linda een nieuw mysterie ontrafelen. 
jullie moeten proberen te achterhalen wat er schuilgaat achter het verhaal over een meisje met magische krachten dat deel uitmaakte van een vorige generatie Soul Riders en wat haar relatie tot de druïden was. 
hier kom je alleen maar achter als Linda tijdens dit spannende avontuur de magie van de Maankring aanspreekt. 
ga om te beginnen naar het huis van Linda in Jarlaheim.
deze missie kun je alleen spelen als je Star Rider bent en jij en Linda na de Rit naar het Licht een dagboek hebben gevonden.

je gaat dus opzoek naar vlinders van het verleden die een herinnering bevatten aan Catherine Holbrook, de moeder van Justin Moorland.
je vind 10 van deze vlinders in Jarlaheim, Zuiderhoef en in het Holle Bos.
heb je de 10 vlinders per gebied gevonden kan je terug naar Linda en ga jullie samen kijken naar een stukje uit het verleden van Catherine, om haar zo beter te leren kennen en het verhaal achter deze soul rider te leren.

dit hoofdstuk uit het Soul Rider-verhaal staat geheel op zichzelf en je hoeft het niet eerst af te ronden om latere missies met de Soul Riders te kunnen spelen. 
ze gaan dit hoofdstuk in drie delen uitbrengen en iedereen die het weet te voltooien, verdient een leuke beloning. het volgende deel komt in de eerste week van april uit.
als je Linda helpt, krijg je toegang tot een gloednieuw gedeelte van je dagboek. in deze verhalenbibliotheek kun je teruggaan naar bepaalde boeken met verhalen die je tijdens het spel hebt verzameld en kom je meer te weten over de wereld en personages om je heen.

en dat was prietpraat voor de ze keer, was dacht ik wel vol genoeg?
de volgende prietpraat hangt een beetje af van wat voor updates Star Stable doet of heeft.
prietpraat video's van het youtube kanaal van Marouscha (Michelle Mousetree) ligt op advies van youtube zelf nog steeds stil tot er meer duidelijkheid is over de COPPA wet.
inmiddels zijn er wat meer dingen duidelijk maar de betrokken partijen lijken het niet helemaal met elkaar eens te kunnen worden. we moeten dus nog even geduld hebben.
sommige zijn wel begonnen om video's te maken maar bedenk dat het niet risico-vrij is al je dit doet!
maar via de instagram acounts worden gewoon nog foto's geplaats, je kan ons vinden onder de namen @malin_hawkstorm en @michelle_mousetree.

tot het volgende blog ... 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuwe truc autodiefstal Frankrijk

Met de vakantie die er weer aan begint te komen vond ik dit toch wel de moeite waard om te delen. Een gewaarschuwd persoon telt voor twee ze...