vrijdag 12 juli 2019

Bol Top 3: sale en een kortingscode

bol.com is een van de beter verkooppunten online die in Nederland en Belgiƫ werkzaam is.
naast speelgoed, even terug kijkend op de spelletjes die ik afgelopen 2 jaar via hun heb gepromoot, leveren ze ook boeken, dvd's, games en heel veel andere spullen.
in dit onderdeel ga ik de bol top 3 met jullie doornemen, dit kan zijn van boeken, dvd's, games of iets heel anders. je kan het allemaal bij bol.com terug vinden!
maar ik zal het zoeken makkelijk maken voor je, als je op de link klikt kom je gelijk op de juiste plek als je iets ziet wat je wel zou willen hebben. 



sale bij bol.com
het is weer sale bij bol.com! profiteer nu van de beste koopjes tijdens de seizoensopruiming.
Wees er snel bij, want op = op!
 het grote voordeel aan online sales shoppen? je kunt lekker thuis je favoriete artikelen zoeken, je hoeft niet urenlang te wachten bij de kassa of met je aankopen sjouwen. want die brengen ze gewoon bij je thuis.
de keuze is enorm dus klik op de link en ga eens een kijkje nemen, misschien levert het je nog een hoop voordeel op!

Dagdeals
dagdeals bij bol.com. Je bestelt het artikel zoals je gewend bent via je account en betaalt aan bol.com. en je krijgt je dagdeal thuis gestuurd.
dagdeals kunnen flink wat korting opleveren! en ze zijn maar een beperkte tijd beschikbaar. neem dus elke dag een kijkje, je weet maar nooit wat de dagdeal voor voordeel kan opleveren.


en dan hebben we nog een andere leuke actie om even te vermelden. en met het nieuwe schooljaar voor de deur hebben sommige studenten hier misschien wel gemak van.

Engelstalige boeken couponkorting

ontvang 5 euro korting bij besteding vanaf 20 euro aan Engelstalige boeken. 
Geldig van 1 juli t/m 31 juli met couponcode: ENGELSBOEK5.

via de onderstaande link kom je op de juiste plek om tussen de Engels boeken te neuzen.


misschien dat de volgende boeken een idee voor je Engelse leeslijst zijn?

To All the Boys I've Loved Before
Lara Jean Song bewaart haar liefdesbrieven in een hoedendoos die haar moeder haar heeft gegeven. Het zijn geen liefdesbrieven die iemand anders voor haar heeft geschreven; dit zijn brieven die ze heeft geschreven, maar nooit verstuurd. een voor elke jongen waar ze ooit van gehouden is - vijf in totaal. als ze schrijft, giet ze haar hart en ziel uit en zegt ze wat ze in het echte leven nooit zou zeggen, omdat haar brieven alleen voor haar ogen zijn. tot de dag dat haar geheime brieven worden gemaild, en plotseling, en veranderd het liefdesleven van Lara Jean compleet.
ja, het klopt dat dit boek ook verfilmd is en op Netflix staat, maar .... ga nooit uit van wat je op beeld ziet! in boeken kan het verhaal iets anders in elkaar zitten. in films moeten ze de boel wel spannend houden om je aandacht te houden.

the Book Thief
 1939, Nazi-Duitsland. het land houdt zijn adem in. Liesel, een meisje van negen, woont bij een pleeggezin in Himmel Street. haar ouders zijn meegenomen naar een concentratiekamp. Liesel steelt boeken. dit is haar verhaal en het verhaal van de inwoners van haar straat wanneer de bommen beginnen te vallen. 
De boekendief (het Engelstalige origineel verscheen in 2005) is inmiddels in meer dan dertig landen uitgegeven en in 2013 verfilmd met de originele titel The Book Thief.


If I Stay
in een oogwenk verandert alles. de 17-jarige Mia heeft geen herinneringen aan het ongeluk; ze kan zich alleen herinneren wat er daarna gebeurde en zag hoe haar eigen beschadigde lichaam uit het wrak werd gehaald. stukje bij beetje worstelt ze om de stukjes bij elkaar te brengen, om erachter te komen wat ze heeft verloren, wat ze heeft achtergelaten en de zeer moeilijke keuze die ze moet maken. 

dit gevoelig geschreven verhaal over de kracht van liefde en verlies drukt op alle juiste knoppen. de intensiteit van gevoelens en tragische onverwachtheid waarmee het leven verandert, zal een snaar raken bij tieners en jongeren in hun hart.




of  de keuze overeenkomt met jouw boekenlijst, dat is iets wat ik niet weet.
maar ik heb deze keuze gemaakt op de lijst zo als mijn dochter die heeft wat het lezen van Engelse boeken betreft.
en je kan natuurlijk je leerkracht altijd even vragen of jouw gekozen boek ook mag worden gelezen.

voor alle boeken geldt het volgende: ja, er zijn films van gemaakt, maar ga alsjeblieft niet uit van wat je op beeld ziet.
het verhaal in het boek is soms net iets anders als dat ze hebben verfilmd! 

tot het volgende blog .... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Grote verandering bij PostNL

foto: ? PostNL komt om de dag langs Hoewel het aantal brievenbuspakketjes alleen maar toeneemt, staat PostNL toch op het punt om een grote v...