vrijdag 9 november 2018

Bol Top 3 : boeken:

bol.com is een van de beter verkooppunten online die in Nederland en België werkzaam is.
naast speelgoed, even terug kijkend op de spelletjes die ik afgelopen 2 jaar via hun heb gepromoot, leveren ze ook boeken, dvd's, games en heel veel andere spullen.
in dit onderdeel ga ik de bol top 3 met jullie doornemen, dit kan zijn van boeken, dvd's, games of iets heel anders. je kan het allemaal bij bol.com terug vinden!
maar ik zal het zoeken makkelijk maken voor je, als je op de link klikt kom je gelijk op de juiste plek als je iets ziet wat je wel zou willen hebben.

nu we weer in de winterperiode zitten en het al vroeg donker is, om eerlijk te zijn de tv niet veel biedt wat mij wat ik leuk vind, vind ik het heerlijk om op de bank te kruipen met een goed boek en een lekker kopje thee. ja, deze koffie freak drink ook wel eens thee.😁
dus deze maand ben ik eens in de boeken van Bol.com gedoken.

boeken
boeken worden opgedeeld in een categorie, en ik heb de top 3 uit de feelgood-romans gekozen.
dan heb je ook nog de keuze uit paperback of hard cover, ik kies vaak de paperback, net zo goed en goedkoper.
en we hebben het over boeken, geen e-books! boeken van papier dus.


3. Ik zie je op het strand - Jill Mansell

Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. maar aan het eind van de vlucht hebben ze een echte klik. dit voelt als iets heel speciaals… maar hij verdwijnt helaas uit haar leven.
drie jaar later woont Clem weer in haar geboortedorp in Cornwall. als haar stiefzus Belle uit Londen overkomt, verwaander dan ooit nu ze de perfecte man heeft gevonden, is Clem blij voor haar, echt waar… tot ze ontdekt wie Belles perfecte man is: Sam!




2. Bestemd voor mij - Chantal van Gastel

de feestdagen staan voor de deur en Jessica kijkt uit naar een lang weekend met haar beste vriendinnen Micky, Hannah en Debbie. al jarenlang delen ze alles met elkaar, maar er is een nadeel: ze zien elkaar veel te weinig. daarom besluiten de vriendinnen bij elkaar te komen in het familiehuis waar Jessica en Micky vroeger al hun vakanties doorbrachten. bij aankomst wacht hen echter een verrassing. de meiden zijn niet de enige gasten in het vakantiehuis. herinneringen komen tot leven, waaronder ook die aan een oude liefde, die Jessica liever wil vergeten. maar dát laat het huis niet toe.




1. De zeven zussen 4 - Parel - Lucinda Riley

CeCe heeft altijd het gevoel gehad dat ze nergens echt bij hoorde. de dood van haar vader is een keerpunt in haar leven. nu haar zusje Star, met wie ze altijd heel close was, een nieuw leven opbouwt met haar geliefde, voelt ze zich helemaal alleen.
wanhopig verlaat CeCe Londen in een poging haar verleden te ontrafelen. de enige aanwijzing die ze heeft is een zwart-witfoto en de naam van een vrouw die honderd jaar eerder in Australië leefde. via de prachtige stranden van het Thaise Krabi reist CeCe naar de ruwe vlaktes van Australië. zal ze daar in de wildernis eindelijk haar geluk vinden?

De zeven zussen – Parel is het vierde deel uit de zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.
de voorgaande delen kun je ook op Bol.com vinden.




via de linkjes kun je klikken en de boeken gelijk bestellen via Bol.com 
en met sinterklaas en de kerst die er weer aankomen is het misschien een leuke tip om via de onderstaande link eens te kijken in de lijst met boeken met een maximale prijs van 15 euro.

Bekijk op bol.com

tot het volgende blog ....









Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Grote verandering bij PostNL

foto: ? PostNL komt om de dag langs Hoewel het aantal brievenbuspakketjes alleen maar toeneemt, staat PostNL toch op het punt om een grote v...