woensdag 16 november 2022

postcrossing#323

hallo en welkom bij een nieuwe postcrossing. 
hier in Nederland was afgelopen weekend de intocht van Sinterklaas, een kinderfeest wat vooral in Nederland en België word gevierd. 
hoewel ik ook al heel veel mensen heb horen zeggen er mee te gaan stoppen. het is in de loop van de jaren zo veranderd, dat de sfeer van een leuk en gezellig kinderfestijn steeds minder geworden. 
ik leg het allemaal naast me neer, ik vier Sinterklaas al heel lang niet meer. nee, ik zit de kerstkaarten alvast te schrijven en heb mijn persoonlijke decemberzegel ontworpen voor mijn zending aan kerstpost naar vrienden en familie. 

we gaan door met de post, en er was post van mij aan gekomen op zijn bestemming.
in postcrossing 321 ging er een kaart naar Duitsland en deze is na 11 dagen gereisd te hebben over 373 km aan gekomen op zijn bestemming. 
ik kan niet zeggen waarom het reisje naar Duitsland langer heeft geduurd dan anders, maar hij is aangekomen en dat is het belangrijkste voor mij. 
dat betekend dat er nog twee kaarten aan het reizen zijn. eentje uit postcrossing 320, die ging naar Rusland en is nu 22 dagen onderweg.
en eentje naar de USA, deze is nu 8 dagen onderweg. 
we wachten dus nog geduldig af. 

gaan we door met de post die ik er deze week op uit heb gestuurd en dat is deze kaart geworden. 
de kaart is onderweg naar Finland en zal een reisje gaan maken van 1595 km. 
de ontvangster houdt van muziek. ook houdt ze van de natuur, kunst, dieren, reizen en rondrijden op haar fiets in haar woonplaats. 
en ik heb deze kaart gekozen, het is er een uit het letter alfabet. en ik zei het laatst al dat er deze maand twee uit zouden gaan omdat ik voor de maand december vergeten was deze mee te reken. hou het er maar op dat ik leuk kerst en winterkaarten heb gekocht voor deze maand en even niet maar aan deze had gedacht voor december. 
kan gebeuren, maat verder niet zoveel uit. (denk ik) 
op haar lijstje stonden vossen, otters en meerkatten maar iemand die van dieren houdt zal deze leeuw vast ook wel erg leuk gaan vinden.
we gaan het afwachten, de leeuw is onderweg naar Finland.

en hiermee komen we alweer aan het einde van deze postcrossing.
ik kan er deze week niet meer van maken, ik heb verder niks meer om te delen.
we tellen intussen gewoon verder af naar de kerst, nog 5 weken te gaan! 
voor nu wil ik jullie weer bedanken voor de aandacht en graag tot het volgende blog ... 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Grote verandering bij PostNL

foto: ? PostNL komt om de dag langs Hoewel het aantal brievenbuspakketjes alleen maar toeneemt, staat PostNL toch op het punt om een grote v...