dinsdag 18 oktober 2022

waterdrop: Breeze en mymuesli: Summer Vibes

het is alweer een tijdje geleden maar ik gebruik nog steeds producten van deze merken.
ja, prijzen zijn iets gestegen maar het is nog te doen. je bent natuurlijk niet verplicht om te elke maand te bestellen. het is geheel vrijblijvend wat en wanneer je wilt bestellen. 
bij mij komt dat nu neer op ongeveer een keer in de 3 maanden.
soms moet je jezelf ook wat extra’s gunnen in het leven. 

waterdrop
waterdrop heeft een nieuwe smaak, Breeze.
zoete watermeloen gecombineerd met komkommer en een vleugje tijm zijn de basis van deze smaak.
deze smaak bevat vitaminen C/B6/Biotine, is suikervrij dus geschikt voor diabetici.
bevatten geen conserveermiddelen en slecht 5 calorieën per blokje.
elke blokje is geschikt voor een verfrissend drankje van 400-600 ml. maar ik geef eerlijk toe dat ik gewoon een glazen kan heb van 1 liter en daar een blokje in mik, de smaak is wat mij betreft net zo goed. 
ik had eerste een plastic fles maar daar kreeg ik last van aanslag op de bodem die moeilijk was schoon te maken. dat probleem heb ik niet met de glazen kan en die is makkelijk schoon te maken.

de smaak: tja, gewoon goed maar persoonlijk vind ik dat de geur en smaak van de komkommer erg overheersend is. 
begrijp mij niet verkeerd, het is goed te drinken maar de smaak van tijm en watermeloen worden naar mijn idee overheerst door de komkommer. 
verder is het een lekker fris drankje, het is zeker een zomer genot in een glas. 
met de koudere dagen die we nu hebben is het toch nog een beetje zomer in je glas. 

waterdrop heeft natuurlijk nog veel meer smaken. neem anders zelf een kijkje op de site en ontdek zelf of waterdrop ook iets voor jouw is. 


bij waterdrop gebruiken ze alleen de beste ingrediënten vanuit de hele wereld. ze gebruiken echt fruit & plantextracten om van jouw water een heerlijk en verfrissend drankje te maken.


mymuesli 
het was alweer een tijdje geleden dat ik een eigen mix heb gemaakt.
maar enige tijd geleden heb ik mijzelf weer eens getrakteerd op een eigen mix.
ook niet alleen dat maar ook op de heerlijke muesli van het bananenbrood 
het is een populaire klassieker dat een trendy snack is geworden. 
banana bread Muesli met fruitig kruidige appel kaneel crunchy, fijne havervlokken, stukjes banaan, mini cheese cake koekjes, brownie koekjes en cacoa quinoa crunchy.
in een blog ben ik hier verder nooit op ingegaan, wel heb ik via het Instagram account er foto’s en mijn mening gedeeld.

summer vibes
de summer vibes is een lekkere zomers ontbijt met een heerlijke mix van choco crunchy met appel, aardbei, mango en granaatappel, yoghurt snippers en mini cheesecake koekjes. 
en ik persoonlijk vind hem heerlijk! een perfecte balans tussen zoet, krokant en zuur.
de combinatie zoals ik ze heb gemaakt zijn prima en het proeft inderdaad wel een beetje als zomer. helemaal top nu we de kouder dagen gaan krijgen in de herfst. zo heb je toch nog een beetje de smaak van de warme zomer.
de koker heeft een disign van onderwaterwereld, iets wat mijn dochter heeft uitgekozen. ze vond dat wel een leuk plaatje.
het is wel grappig, dus heb ik het zo gehouden.

mymuesli heeft nog veel meer te bieden dan zelf mixen maken. neem anders zelf een kijkje op de site en ontdek zelf of er ook iets lekkers bij zit voor jouw.  


mymuesli bevat uitsluitend biologische ingrediënten. allemaal volgens de EU bio-richtlijnen. ze vermijden  het gebruik van gentechnologie en kunstmatige stoffen, zoals kleur-, smaak- en conserveringsstoffen.

tot het volgende blog ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Grote verandering bij PostNL

foto: ? PostNL komt om de dag langs Hoewel het aantal brievenbuspakketjes alleen maar toeneemt, staat PostNL toch op het punt om een grote v...