donderdag 24 juni 2021

StarStable Prietpraat #39


Star Stable is een online paardenspel voor spelers uit de hele wereld die samen allerlei leuke avonturen beleven. elke speler rijdt en verzorgt een eigen paard of meerder, voltooit opdrachten, neemt deel aan competities en maakt deel uit van een episch verhaal.

donderdag blog
tja ... het is even een andere dag dan dat jullie gewend zijn.
niet op vrijdag maar op donderdag StarStable prietpraat.
ik zat een beetje moeilijk met mijn planning van andere activiteiten die ik dan heb en mijn leek de beste optie om het dan maar een dag eerder te plaatsen in plaats van een week opschuiven of overslaan en dan 4 weken verwerken in één blog, zoals ik het rond kerst meestal doe.
dit leek mij voor nu wel even een mooie oplossing. verder gaat er niks veranderen, het is niet zo dat we nu op eens naar een andere dag gaan verhuizen.
de volgende StarStable prietpraat is weer gewoon op de vrijdag (9 juli) 

het geheel vernieuwde Silverglade!
het was de hoogste tijd, Silverglade heeft heel wat renovatiewerkzaamheden ondergaan. 
bij StarStable hopen ze dat wij net zo blij zijn met de vernieuwingen als hun.

wat is er veranderd?
★ ze hebben ruimte gemaakt voor leuke, nieuwe activiteiten. zo is het dorpsplein groter zodat er grotere evenementen kunnen plaatsvinden. ze hebben Grote Bonny een grotere plek gegeven met meer ruimte voor haar projecten.
★ de kleermaker is verhuisd naar een plekje meer aan de rand van het dorp.
★ Lance zit niet meer op een vat. in plaats daarvan zit hij nu onder een boom over het leven te dromen.
★ Silverglade is gemakkelijker te vinden als je over Jorvik rijdt. de klokkentoren is breder en hoger, en is dus beter zichtbaar. daarnaast is het ook duidelijker hoe je van Moorland naar Silverglade moet rijden.
★ de grote opening van de herberg van Silverglade dorp! boek een overnachting als je de volgende dag op missie moet.
kort samengevat: Silverglade ziet er moderner en ruimer uit. en is klaar voor de toekomst!

en verder ...
* je vindt de knop magische vacht aan/uit nu ook als je een paard gaat kopen. zo kun je dus beide vachtsoorten van een magisch paard bewonderen voordat je er eentje koopt.

wat kun je verder nog gaan verwachten?
* de rijclubs worden makkelijker gemaakt om te leiden of te beheren, hoe je het noemen wil.
* er komt een nieuw paardenras: de Percheron, een Frans zeer gelieft elegant paard. 
* Maya gaat hulp nodig hebben van je als ze haar eigen paard gaat krijgen.
* En wat zeker niet mag ontbreken is het Jorvik Stables open house event bij de stallen van Jarlaheim. 
we kunnen dus weer genoeg verwachten deze komende maand bij StarStable. 
maar eerste duiken we in het gefeest van het midzomerfeest! 

het midzomerfeest
elk jaar organiseren de Jorvik Rangers een traditioneel Jorvegiaans Midzomerfeest naast de boerderij van de oude Jasper in Moorland. 
ze zijn druk bezig om al het eten, de muziek en de versieringen op tijd klaar te hebben, en zijn vast blij als je ze een handje komt helpen.
en laten ik maar gewoon eerlijk zijn: het is het zelfde als vorig jaar! 
maar dat maakt het feest niet minder leuk.


wat kun je dit jaar doen?
★ Jorvik Ranger Stanislav heeft je hulp nodig bij het neerzetten van de meiboom, zodat je de klassieke kikkerdans kunt dansen.
★ speel samen met je vrienden onze gloednieuwe midzomermuziek. loop naar een van de muziekinstrumenten op ons podium en laat de wereld horen dat jij de volgende winnaar kunt zijn van het Jorovisie Songfestival!
★ Jorvik Ranger Ashley kan wel wat hulp gebruiken om te zorgen dat het traditionele midzomervuur helemaal veilig verloopt.
★ als je niet kunt wachten tot het Midzomerfeest begint, dan is Jorvik Ranger Dylan je man. hij heeft wat mensen nodig die zijn spullen voor het feest controleren.
★ neem even pauze met je vrienden en ga picknicken aan de tafels op of de picknickdekens. of ga naar het podium om je vrienden te zien optreden.

midzomerset
er zijn twee nieuwe zomerse sets voor jou en je paard! 
je vindt deze feestelijke set in de midzomerwinkel op het feestterrein. je kunt ook nog allerlei leuke items van vorige edities in de winkel terug vinden. 

het Midzomerfeest duurt tot de update van woensdag 7 juli, en iedereen kan aan de festiviteiten meedoen, ook als je geen Star Rider bent.

scrapbook#25

en het scrapbook heeft verder ook geen uitleg nodig, lijkt mij zo.
de afbeeldingen spreken voor zich.

ik zei het in het begin al, het is even vreemd zo op een donderdag maar op deze manier is er toch gewoon Starstable prietpraat. 
ik heb dit weekend even andere bezigheden maar ik probeer wel op het Instagram account elke dag iets te plaatsen, zo als altijd eigenlijk. het kan misschien alleen al vroeg of heel laat online staan, hangt ook af wanneer ik even tijd heb om dat te doen. 
en zo komen we weer aan het einde van prietpraat voor deze keer. 
via de instagram accounts blijven we foto's plaatsen , je kan ons vinden onder de namen @malin_hawkstorm en @michelle_mousetree. 

tot het volgende blog ... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Grote verandering bij PostNL

foto: ? PostNL komt om de dag langs Hoewel het aantal brievenbuspakketjes alleen maar toeneemt, staat PostNL toch op het punt om een grote v...