zondag 26 april 2020

Monsterdoos lente editie 2020

een monsterdoos kreeg een vriendin van mij kado. monsterdoos? wat is dat dan weer? dus ging ik eens op hun site kijken en bestelde er een om uit te proberen.
ik hou wel van verrassingen en probeer het graag eens uit.
ik zag wel reactie’s van andere die het tegen vonden vallen maar wat zij vinden hoeft niet mijn mening te zijn.
via www.monsterdoos.nl  kom je op hun site en staat er gelijk een link om te bestellen.
de Monsterdoos bevat een aantal nieuwe, wisselende producten die jij kunt proberen en beoordelen. 
elke editie bevat een mix van nieuwe producten, oude producten in een nieuw jasje en soms een sample verpakking.
klinkt goed dus ik klik op bestellen en doe wat gevraagd wordt, ik maak geen account aan maar vul gewoon mijn gegevens in en klik op betalen via ideal.
je kan kiezen uit een doos voor een alleenstaande, gezin zonder kinderen, een gezin met kinderen thuis of een gezin met kinderen uit huis. 
ik heb gekozen voor de doos een gezin met kinderen thuis. de doos word binnen 5 werkdagen bezorgt zou worden.


de doos zelf kreeg ik al twee dagen later. dat was dus al lekker snel, en het was best wel zwaar. 
en dan de inhoud, via de website houden ze het geheim maar ik ga toch de lijst delen. want ik persoonlijk vond de doos zijn geld best wel waard.
de inhoud: 1x het mama tijdschrift, 1x mexicaanse crackers, 1x dubbel fris fruitsap, 2x evian water, 1x radler bier (0,0%), 1x klein blikje lipton green ice tea, 1x chocomelk, 1x klein flesje slimpie framboos, 1x lychee juice drink, 1x (4 bakjes) perzikstukjes op sap, 1x gedroogde soja stukjes, 1x appel-peer-druif stroop, 1x half volkoren rijst, 1x blikje tonijn, 1x napoleon zuurtjes, 1x hamburger kruiden, 1x spicy kruiden, 1x (4 stuks) biscuit/choco repen, 1x naked bar, 1x simply proteine reep, 1x doosje pepermunt,1x een boekje en een kortingscode van goedgemerkt.nl.
er zitten dus ruim 22 producten in en hier betaal je 12,95 incl. de verzendkosten.
het gaat om een eenmalige aankoop, je zit niet gelijk vast aan een abonnement.
mijn dochter is dan al 18 jaar maar zat erbij en hielp met uitpakken als een kind van 4 jaar die zo juist een verjaardagskado heeft gehad. 
het is dus zeker een leuke doos om samen met je kinderen uit te pakken.

de soja stukjes zijn voor mij vrij nieuw maar er zit een receptkaart bij hoe en wat je er mee kan maken. soja, dus het is wel gericht op vegetarisch. van de spicy kruiden zit er ook een receptkaart bij. het boekje verteld het verhaal van een stel wat vertrekt naar Frankrijk. en de kortingscode geeft je korting bij goedgemerkt.nl, hier kun je leuke labels laten maken met bijvoorbeeld de naam van je kind(eren) om op hun spullen te plakken. 
persoonlijk vind ik deze doos echt heel leuk. ik heb hem nu voor mijzelf gekocht maar je kan hem ook bijvoorbeeld kado doen, zoals mij vriendin die er een kreeg.
ik ben er echt super tevreden over en ga zeker opletten voor de zomer editie, die wil ik zeker ook gaan bestellen. ik raad het echt wel aan om eens een keer te proberen.
ik hou er wel van om van die suprise pakketten te bestellen, vaak zijn de prijzen ook nog wel doenbaar. soms valt het tegen maar deze viel reuze mee.

dit blog is ook te lezen via:
https://www.mamaplaats.nl/blog/monsterdoos-lente-editie-2020






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Grote verandering bij PostNL

foto: ? PostNL komt om de dag langs Hoewel het aantal brievenbuspakketjes alleen maar toeneemt, staat PostNL toch op het punt om een grote v...