vrijdag 27 maart 2020

starstable prietpraat #7


StarStable is een online paardenspel voor spelers uit de hele wereld die samen allerlei leuke avonturen beleven. 
elke speler rijdt en verzorgt een eigen paard of meerder, voltooit opdrachten, neemt deel aan competities en maakt deel uit van een episch verhaal.

momenteel zijn scholen gesloten door het Coronavirus, mensen werken thuis of met aangepaste tijd. hier door kan het drukker zijn dan normaal op Starstable.
helaas zijn er altijd personen die meer lol beleven aan andere pesten en irriteren, gebruik het Star Stable beleid en meld dit gewoon!
hou het gezellig en geef iedereen de kans het spel te spelen!


open audities voor het circus
Ydris zoekt een nieuwe act voor het Circus der Dromen en de aanstormende goochelaar Isebell Figg wil dolgraag die rol invullen. Haar droom spat al snel uiteen wanneer Ydris iemand anders kiest. Alleen, heeft hij wel de juiste keuze gemaakt?
we volgen Ydris naar Jarlaheim waar hij zijn tour begint, maar zijn voorstelling is nog al teleurstellend of Xin kan gewoon niet rijden.
dat laatste kan zeker ook mee spelen als Xin van het nieuwe paard wordt afgegooid tijden de stop bij de Wolf's inn.
dan gebeurd er iets onverwachts als er tussen de aap van Isebell en het paard een band lijkt te zijn. is dit misschien de kans waar Isebell op wachten? 

je kunt deze missie alleen spelen als je de serie missies hebt afgerond waarin je Isebell Figg bij haar optreden in Fort Pinta hebt geholpen.


Ayla en Umbra
Gary Goudtand is de komende twee weken weer terug op Jorvik en hij is niet alleen. 
waar haalt hij al die magische paarden toch vandaan? misschien dat hij een geheim handeltje heeft!  Gary heeft dit keer paarden meegenomen die sterk verbonden zijn met de cyclus van de maan.
Gary heeft zijn kamp opgeslagen in Moorland, vlak bij de boerderij van de oude Jasper. Pak de weg van Moorland naar Fort Pinta, dan kun je hem en zijn bijzondere paarden Ayla en Umbra niet missen. ze kosten 950 Star Coins per stuk.
Ayla en Umbra zijn magische paarden en verbergen hun magische vacht dus zodra ze in de buurt van dorpen of stallen komen. zo vallen ze niet op tussen de andere paarden. Zodra ze de wildernis weer betreden, krijgen ze hun bijzondere vacht weer terug.
je herinnert je vast wel die lelijke laadbalk die in beeld kwam als je magische paard bijna van vacht ging wisselen? Foetsie! vanaf nu zie je vonkjes rond je magische paard zodra hij van vacht gaat wisselen.
Gary verkoopt niet alleen deze twee schitterende paarden, hij heeft ook twee unieke huisdieren bij zich. De magische maanlichtvos en betoverende gloeikat zijn goede vrienden van Ayla en Umbra en reizen voor 450 Star Coins per stuk met je mee.


Ontdek rijden met je ziel
Rhiannon heeft je nodig! dit nieuwe, permanente onderdeel bevat niet alleen elke dag nieuwe missies maar je maakt er ook kans op mooie missiebeloning.
met Rhiannon als lerares, krijg je het eeuwenoude rijden met je ziel zeker onder de knie. rijden met je ziel versterkt de band tussen jou en je paard. er ontstaat een unieke magie die je kunt gebruiken om de druïden te helpen bij de bescherming van Jorvik tegen gevaarlijke krachten als Pandoria en Dark Core.
een erg leuk, maar toch zeker geen gemakkelijke opdracht, is mijn ervaring tot nu toe. ik heb er toch wel een beetje mijn bedenkingen bij hoe iemand van een jaar of 7 dit gaat doen? ik ervaar bepaalde opdrachten het toch wel als moeilijk. nou geef ik wel eerlijk toe dat de combinatie van springen en snelheid niet mijn ding is.
het is zeker een leuke opdracht die Star Stable heeft bedacht waar we een tijdje zoet mee zijn.


zo krijg je het rijden met je ziel onder de knie:
★ eerst moet je Rhiannon in de rijbak voor druïden laten zien dat je het rijden met je ziel beheerst. je zult er hard voor moeten werken maar uiteindelijk stuurt ze je op pad naar grote avonturen.
★ nadat Rhiannon overtuigd is van je vaardigheden krijg je naast de training ook elke dag twee speciale missies.
★ elke missie bestaat uit twee delen. eerst moet je naar een bepaalde plek rijden, daarna moet je daar je taak volbrengen.
★ als een missie mislukt, kun je hem niet diezelfde dag herhalen.
★ zodra je de eerste taak volbrengt, krijg je extra veel reputatiepunten. zelfs als je maar één taak kunt doen, verdien je toch nog waardevolle reputatiepunten op weg naar je speciale paard.

je kunt alleen rijden met je ziel als je een Star Rider bent en de missie hebt voltooid waarin je de Soul Rider hebt geholpen bij de redding van Anne in Pandoria.
dit nieuwe onderdeel is een blijvertje. maak je dus geen zorgen als je het nu nog niet kunt doen, want je krijgt later zeker nog de kans om de Runenrenner te verdienen.

en dat was prietpraat voor de ze keer?
de volgende prietpraat hangt een beetje af van wat voor updates Star Stable doet of heeft.
via de instagram acounts worden foto's geplaats, je kan ons vinden onder de namen @malin_hawkstorm en @michelle_mousetree.


tot het volgende blog ... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

postcrossing#383

Hallo en welkom bij een nieuwe postcrossing. Jaargang 8 alweer, daarmee is postcrossing het langslopende item hier op het blog.  Dat vond ik...