dinsdag 10 maart 2020

Bol Top 3: films

bol.com is een van de beter verkooppunten online die in Nederland en België werkzaam is.
naast speelgoed, even terug kijkend op de spelletjes die ik afgelopen 2 jaar via hun heb gepromoot, leveren ze ook boeken, dvd's, games en heel veel andere spullen.
in dit onderdeel ga ik de bol top 3 met jullie doornemen, dit kan zijn van boeken, dvd's, games of iets heel anders. je kan het allemaal bij bol.com terug vinden!
maar ik zal het zoeken makkelijk maken voor je, als je op de link klikt kom je gelijk op de juiste plek als je iets ziet wat je wel zou willen hebben. 

films
wanneer je films of series wilt kopen ben je bij Bol.com aan het juiste adres. of je nu op zoek bent naar die oude parel op dvd of de nieuwste kaskraker op blu-ray. 
voor iedereen die op zoek is naar animatietoppers, crimeklassiekers, superheldenspektakel, hilarische lachfilms, ontroerende liefdesverhalen, actieknallers, betoverende fantasy-avonturen of angstaanjagende horrorfilms. dit is de winkel voor casual kijkers en filmfanaten.
dit zijn films die binnenkort gaan uit komen en echte aanraders zijn.
je kan ze nu al vast reserveer, op de datum dat ze uit komen vallen ze dan vanzelf op je deurmat.


Penoza: The Final Chapter
de zwarte weduwe is niet dood ... drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven.
ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. 
terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. 



Frozen 2
Frozen 2 is het vervolg van de bioscoophit Frozen uit 2013 en volgt Anna, Elsa, Olaf, Kristoff & Sven in een nieuw, spannend avontuur. 
waarom werd Elsa geboren met magische krachten? er is een nieuwe bedreiging voor Elsa's koninkrijk. samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze een spannende reis tegemoet om het antwoord te vinden waar Elsa zo lang naar op zoek is. 
in Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren, maar nu moet ze hopen dat ze sterk genoeg is.



Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker
een jaar later na de gebeurtenissen in The Last Jedi, komt de saga tot een einde. 
in Star Wars: The Rise of Skywalker zien wij de overlevenden van The Resistance die wederom oog in oog komt te staan met The First Order. 
ondertussen bereikt het oude conflict tussen the Jedi en de Sith zijn hoogtepunt met als gevolg het definitieve einde van de Skywalker-saga. 
Star Wars: The Rise of Skywalker is binnenkort verkrijgbaar bij Bol.com.



tot het volgende blog ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

postcrossing#383

Hallo en welkom bij een nieuwe postcrossing. Jaargang 8 alweer, daarmee is postcrossing het langslopende item hier op het blog.  Dat vond ik...