woensdag 25 oktober 2023

postcrossing#368

Hallo en welkom bij de voorlopig laatste postcrossing van dit jaar.
Voor wie het nog niet helemaal heeft meegekregen: ik ga verhuizen en daarom komt voorlopig even als plat te liggen van het weblog en daarmee ook even postcrossing. 
We wachten al een paar jaar op een andere woning en die hebben we nu eindelijk toegewezen gekregen. 
Mijn huidige huis is eigenlijk het huis van mijn vader en hoewel we veel hebben veranderd voelt het voor ons nog steeds als zijn huis en niet dat van ons.  
Nu gaan we echt een nieuwe start maken, een schone lei zo als we dat hier in Nederland zeggen.

Ik ben inmiddels erg druk met van alles te regelen, spullen uitzoeken, wat gaat mee en wat gaat weg. Ik heb de nodige keren al naar de stortplaats gereden om troep weg te brengen.
En gisteren zijn ze hier wat meubels komen ophalen die ook weg gaan.
Ik leeft de komende weken tot aan de verhuizing even op mijn tuinstoelen want mijn bank is weg, en nog meer meubels zijn intussen weg. 
We nemen deze meubels niet meer mee en kijken als eenmaal over zijn naar de nieuwe woning voor nieuwe meubels. Deze zijn oud en zijn aan vervanging toe.

Door alle drukte van het verhuizen is deze week mijn manier van de ontvangen kaarten laten zien even niet hoe jullie het normaal gesproken doe. 
Maar door de weinig tijd hebben ik even voor deze optie gekozen, dan kunnen jullie toch zien wat ik heb gekregen. 

De eerste kaart: Deze kaart komt uit Duitsland en heeft een reisafstand van 568 km in 12 dagen.
Van die 12 dagen lag hij al 3 dagen bij mij op te kast maar was erg druk met rijden naar de stortplaats, vandaar de vertraging in de registratie. 
De middelste kaart: en deze kaart komt ook uit Duitsland en heeft een reisafstand van 667 km in 12 dagen. En hier geld het zelfde als de eerste, van de 12 dagen lag hij al 3 dagen op de kast voor ik hem heb geregistreerd. 
De onderste kaart: En deze kaart komt uit de USA en heeft een reisafstand van 6691 km in 12 dagen achter de rug. En deze kwam gisteren bij mij binnen, heeft dus maar 1 dag op de kast gelegen. 

Ik verwacht nog wel meer kaarten tussen nu en de verhuizing en ik zal deze ook zeker in het eerste blog als we weer gaan draaien, aan jullie laten zien. Hou anders het Instagram account van het blog even in de gaten, daar probeer ik foto's te plaatsen zo dat jullie kunnen volgen hoe het allemaal verloopt. 

Verder was er ook een kaarten aan gekomen op zijn bestemming.
Uit postcrossing 366, een kaartje naar Slowakije, deze heeft na een reisje van 1091 km in 8 dagen zijn bestemming bereikt. 
En ook de kaart van vorige week, postcrossing 367, een kaart naar Duitsland heeft ook zijn bestemming bereikt na een reisje van 613 km in 4 dagen. 

En dan heb ik deze week nog een kaartje op de bus gedaan vanaf mijn oude adres. 
De laatste verstuurd vanuit Zeeland!  Als we weer gaan draaien met het weblog dan zal dat zijn vanuit Drenthe. 
Dit kaartje is onderweg naar Portugal en gaat een reisje maken van 1769 km voor het op zijn bestemming is.
De ontvangster van deze kaart werkt op een bank, ze haat routines en houdt van verandering.
Ze is dol op Star Wars en draken, vooral die door  Anne Stokes worden getekend. 
Helaas heb ik daar geen kaarten van dus ik doe een gok met deze Halloween kaart. 
We gaan het afwachten hoe de reactie zal zijn op deze kaart.

Ach, weet je, ik had nog een postzegel over, dus ik dacht waarom ook niet. We maken deze ook nog op, we doen gewoon nog een kaartje extra op de bus. 
Omdat het voorlopig even de laatste postcrossing is. En dit kaartje gaat naar Rusland en gaat een reisjes maken van 1861 km voor het op zijn bestemming zal zijn.
De ontvangster van deze kaart houdt van extreme sporten. Ze sprong ooit met een parachute vanaf een hoogte van 4000 meter, en ik doe het haar niet na. Ik heb hoogtevrees dus ik sla even over.
Ze had wel een lijstje met dingen die ze leuk vindt, maar ik heb de letter- kaart van de reeks alfabetkaarten voor deze maand genomen, en we zitten op de letter V. 
En de vampire bat past wel bij de maand oktober met Halloween. 
We gaan het afwachten wat ze van de kaart gaat vinden.

We hebben nu nog 4 kaarten in de reeks van de alfabetkaarten te gaan, de letters W,X,Y en Z.
Daar ga ik volgend jaar gewoon aan verder om de serie af te maken. 
Voor nu dus de tijdelijke stop.


En dit was het dan, voorlopig de laatste postcrossing. 
We gaan verhuizen! Alles komt even stil te liggen. Aankomende vrijdag heb ik ook mijn laatste werkdag bij de kringloopwinkel en ik ga het vreselijk missen, mijn fijne collega's in de koffiehoek, de vaste klanten die je elke week weer zag en een praatje mee maakte. 
Wat postcrossing betreft: vanaf 31 oktober gaat mijn account op inactief, dit blijft zo tot januari 2024. Wanneer ik weer precies verder ga weet ik nog niet. 
Ik neem wel even de thuis om te verhuizen en daar alles op zijn plek te krijgen. Ook zal ik even de tijd nodig hebben om weer bij te komen van alle drukte. 
Voor nu wil ik jullie bedanken voor jullie aandacht de afgelopen jaren dat ik postcrossing heb gedaan en ik hoop jullie weer terug te kunnen verwachten in 2024 als het blog weer verder gaat. 
Tot het volgende blog .... ergens begin 2024. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ik lees ... Bloed & Honing

Ik lees graag, en in dit blog deel ik boeken die ik heb gelezen en graag als leestip met jullie deel. Mijn smaak in boeken is erg breed, lit...