woensdag 11 oktober 2023

postcrossing#366

Hallo en welkom bij een nieuwe 📬postcrossing.
Vorige week hadden we nog World Postcard Day en deze week zitten we weer op een gewoon week.
Voor mij was het een rare en emotionele week. Naast dat ik deze week volle bak had met werk in de kringloopwinkel heb ik ook het nieuws gekregen dat ik een woning heb toegewezen gekregen in de gemeente Meppel. Waar wij naar toe wilde verhuizen. 
Er komt op eens heel veel tegelijk binnen en ik moest toch wel een traantje laten. Het is dubbel, ja we willen hier graag weg maar hier zijn ook veel herinneringen, goed en ook slechte.
Het betekend dus dat we een hoop werk gaan krijgen aan inpakken en spullen uitzoeken. Dingen gaan weg en sommige dingen houden we. Ook zijn er nieuwe spullen die we nodig hebben maar dat is een zorg voor als we eenmaal verhuisd zijn. 
Wat gaat dit betekenen voor postcrossing? 
Ik ga vanaf november mijn account op "Inactive" zetten, ook zal ik op mijn profiel tijdelijk even een melding zetten dat ik momenteel aan het verhuizen ben. 
Hoewel ik in december al in de nieuwe woning zit heb ik nog wel even tijd nodig om van alles bij te komen. Ik heb dan rustig de tijd om alles weer op orde te krijgen. Natuurlijk moet het post adres op postcrossing ook worden aangepast. 
Dus ik gok dat van januari 2024 ik alle activiteiten weer ga oppakken met postcrossing en alle andere dingen van het weblog. 
postcrossing 368 (24 oktober) zal voorlopige de laatste postcrossing zijn vanaf mijn huidige adres. 

Gaan we door met postcrossing. En dat zijn de nieuwe postzegels, hoewel ik nu al kan zeggen dat deze reeks niet op zal gaan. 
Het is maar 3 weken meer en dat stop ik dus tijdelijk. Maar postzegels hebben we nodig om ook onze laatste post te kunnen versturen, dus dit is de nieuwe afbeelding op de postzegels van deze maand. 
Ik had ze vorige week al maar toen heb ik ze even laten liggen in verband met WPD.
Het mag denk ik geen verrassing zijn dat we een kleine beetje Halloween aan het thema hebben toegevoegd. 
Oktober is toch de Halloween maand. Ik zelf hou wel van Halloween. Hier in Nederland word daar niet echt heel veel aan gedaan, maar in mijn eigen huis heb ik wel wat kleine decoratie dingen die aan Halloween doen denken. 
Een voordeel misschien als ik straks ben verhuisd, dat is naar een flat, 3 hoog, misschien dat ik wel zo een verlicht spook voor mijn raam dan kan hangen? 
Deze maand dus Sugar in Halloween stijl. Sugar is een eigen ontwerp van een fairy die gebruik voor het maken van o.a kaarten die op de webshop van redbubble zijn te vinden. 
Wat betreft Sugar die afgelopen jaar op de postzegels heeft gestaan kan ik zeggen dat ik heel veel leuke reacties heb gehad, dankjewel voor al die leuke reacties en ik ga in 2024 zeker door met Sugar op de postzegels. 

Dan was is er alle drukte ook nog nog kaartje bij mij aangekomen.
En dat is deze kaart de kaart komt uit de USA en heeft een reisafstand van 7894 km in 70 dagen.
De afbeelding is van Beauty and the beast, en ik denk dat we dat verhaal wel allemaal kennen.
Helaas is er ergens iets fout gegaan en is de verzendstempel bij het verwerken op de voorkant gedrukt. 


Dan was er nog post van die is aangekomen op zijn bestemming. In postcrossing 360, een kaartje naar Rusland en deze is na een reis van 2227 km in 42 dagen op zijn bestemming aangekomen. 
En uit postcrossing 363, een kaartje naar Maleisië heeft zijn bestemming bereikt na een reis van 9973 km in 22 dagen. 

En dan de kaart die ik deze week op de brievenbus heb gebracht.
dat is deze kaart geworden, ja Halloween is toch wel een beetje het thema deze maand.
De kaart is onderweg naar Slowakije en zal een reisje gaan maken van 1091 km voor het zij bestemming heeft bereikt. 
De ontvangster woon in een klein stadje wat vrij centraal in Slowakije ligt.
Een paar jaar geleden heeft ze haar studie aardrijkskunde en Engelse taal afgerond. Ze werkt nu als leerkracht en geeft ook de vakken aardrijkskunde en Engels.
haar hobby's zijn lezen, tekenen en het ontdekken van de Japanse cultuur, ze houdt erg van anime, manga en andere aspecten van de popcultuur.
En er was een kleine voorkeur maar ik gok dat deze Halloween-kaart toch wel onder de kleurrijke ansichtkaarten
valt en anders misschien gevoel of emotie? 
Hoe dan ook, deze kaart is onderweg naar haar. 
We gaan het dus afwachten hoe de reactie zal zijn op deze kaart. 

En hiermee komen we het einde aan deze postcrossing.
Het worden dus drukke tijden voor mij, veel om uit te zoeken, veel ook wat weg gaat naar de vuilnis. Er zullen ook nieuwe spullen gaan komen. We maken een nieuwe start.
Postcrossing loopt dus nog tot het einde van deze maand dan gaan we even op "inactive", en hopelijk kunnen we dan vanaf januari 2024 alles weer oppakken, vanaf een nieuw adres. 
Voor nu wil ik jullie bedanken voor jullie aandacht en graag tot het volgende blog ...










Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ik lees ... Bloed & Honing

Ik lees graag, en in dit blog deel ik boeken die ik heb gelezen en graag als leestip met jullie deel. Mijn smaak in boeken is erg breed, lit...