vrijdag 24 juni 2022

StarStable Prietpraat #65


StarStable is een online paardenspel voor spelers uit de hele wereld die samen allerlei leuke avonturen beleven. elke speler rijdt en verzorgt een eigen paard of meerder, voltooit opdrachten, neemt deel aan competities en maakt deel uit van een episch verhaal.

Juni is Pride-maand!
Juni is de #PrideMonth bij StarStable.  we zetten even onze vrienden, collega's en spelers uit de LHBTIQA+-gemeenschap in het zonnetje. 
natuurlijk zijn we het hele jaar trots op jullie, maar deze maand net een beetje extra. 
bij StarStable is iedereen welkom, ongeacht je leeftijd, handicap, ras, nationaliteit, geslacht, identiteit, seksuele geaardheid, geloof of overtuiging. 
het leven mooi en laten we het nog mooier maakt, wees trots op de persoon die je bent en laat dat ook rustig zien. 
StarStable nodigt je van harte uit om de #PrideMonth in StarStable Online met ons mee te vieren. 

gaan we weer! 
de kleuren van de regenboog waren weer verdwenen en daardoor was het weer een trieste bedoening in het Wolkenrijk. we wisten al wat we moesten doen dus het was misschien wat makkelijk om te zorgen dat ze hun kleuren weer terugkrijgen. 
dit is het werk van een Dark Rider, Katja maar dat is niet het enige wat ze vorige week uithaalde.
haar enge muziek veroorzaakt nog weer chaos. maar gelukkig konden we een einde maken aan de storm.
Mica was ook haar spullen weer kwijt! 
dit keer waren ze onder de wolken verspreid.
tussen Moorland en Fort Pinta kon je deze terug vinden en dat was altijd niet zo makkelijk, het was zeker goed zoeken. als je al haar zeven voorwerpen op Jorvik had gevonden en kreeg je een coole muts.
Mica bleef nog een weekje bij ons maar is intussen weer vetrokken met haar heteluchtballon. dat betekent dat je haar een tijdje moeten gaan missen. 
ook zijn de parade en het feest op het strand van Fort Pinta zijn ten einde gekomen.
er was ook een gloednieuwe set met kleding en accessoires te verkrijgen, heb jij ze? 
ik heb de kleding wel genomen, behalve de bril. die vond ik persoonlijk niet zo leuk.
en van de paardenspullen heb ik wel de deken, wraps en zadeltas genomen. 
het halster was wel mooi maar het zadel vond ik niet zo mooi.
ik heb best veel zadels en halsters in mijn kast hangen dat ik daarom deze van de Rainbow Riot set niet heb genomen. 
wel heb ik de set die we vorig jaar hadden in mij kast hangen. 

GameGuard
na drie weken GameGuard actief te hebben op Windows, kunnen ze bij STarStable nu al zien dat de resultaten niet zijn zoals ze wilden. 
daarom hebben ze besloten om de GameGuard-lancering terug te draaien, wat betekent dat deze niet langer actief is op je systeem.
als je hulp nodig hebt, of denkt dat je nog steeds GameGuard-bestanden in je systeem ziet, neem dan contact op met StarStable, ze zullen hun best doen om je er doorheen te helpen. ze erkennen nu dat er spelers zijn die vals spelen, dat is dan gewoon even niet anders. het is jammer maar blijkbaar zijn er dus mensen die niet eerlijk kunnen spelen.
het spel voor iedereen gelijk maken heeft nog steeds een hoge prioriteit voor StarStable. 
ze wilden dat GameGuard een deel van de oplossing hiervoor zou zijn, maar helaas zijn ze niet in staat om een ​​aantal van de problemen die het voor onze spelers heeft veroorzaakt, snel op te lossen. ze zullen blijven zoeken naar een langetermijnoplossing voor de cheat-problemen, maar op dit moment zal het enige tijd duren voordat we verder gaan met toekomstige oplossingen.
ze willen jullie allemaal bedanken voor het geduld dat jullie in deze tijd. ze realiseren hun dat er niet alleen meer vooraf gecommuniceerd had moeten worden, maar ook uitgebreider voor de release. ze hebben dat ter harte genomen en zullen ervoor zorgen dat ze deze lessen in de toekomst toepassen.

het Midzomerfeest van Jorvik
De Jorvik Rangers organiseren een wederom het traditioneel Jorvegiaans midzomerfeest naast de boerderij van de oude Jasper in Moorland. 
ze zijn druk bezig om het eten, de muziek en de versieringen op tijd klaar te hebben, en zo als we het van ze kennen kunnen wij ze zijn een handje komt helpen.
je kan volop mee feesten en de zomer te vieren tijdens de vrolijke activiteiten. bovendien gaat de Totaalwinkel in de toekomst ook de midzomersets verkopen en kun je je bloemige outfits aantrekken zodra je de zomer in je bol krijgt. 
er is nu ook een midzomerwinkel met spullen waar je bloemenkransen en zomerkleding die niet meer verkrijgbaar zijn als van vorige midzomerfeesten. 
en om meer tijd vrij te hebben voor het midzomerfeest krijg je 14 dagen gratis stalhulp van StarStable, hierdoor zijn al je paarden de twee weken in een opperbeste stemming.
er staat in hun eigen tekst dat het voor 7dagen is maar als je naar de stalhulp in het spel gaat kijken is dit voor twee weken. 
dus ik gok een type fout in hun tekst of ze hebben iets te veel stalhulp cadeau gedaan, hoe dan ook we zijn er zeker blij mee. 
het midzomerfeest duurt tot de update van woensdag 6 juli en iedereen kan aan de festiviteiten meedoen, ook als je geen Star Rider bent.


wat valt er allemaal te doen!
 speel samen met je vrienden onze gloednieuwe midzomermuziek. loop naar een van de muziekinstrumenten op ons podium en laat de wereld zien dat jij een echte rockchick bent.
 neem even pauze met je vrienden en ga picknicken aan de tafels op of de picknickdekens. of ga naar het podium om je vrienden te zien optreden.
 het midzomerfeest is niet compleet zonder een visvijver. je kunt er één keer per dag vissen om een willekeurige beloning te verdienen. het kan van alles zijn, soms iets lekkers, soms een deel van een outfit. in totaal kun je 10 dingen verzamelen. 
★ als je op de avond vóór midzomernacht zeven verschillende bloemen plukt en deze voor het slapengaan onder je kussen legt, zul je over een bijzonder iemand dromen. over wie ga jij dromen? Bezoek de speciale bloementent om het te ontdekken!
★ er zijn twee zomerse sets voor jou en je paard! je vindt de zomerse sets in de midzomerwinkel tussen allerlei leuke items van vorige edities.
uiteraard zijn ze de traditionele midzomerkransen niet vergeten. de midzomerwinkel heeft fraaie kransen in alle soorten en maten.

nog één keer hoera voor midzomer! 
bij de update van woensdag 6 juli nemen we afscheid van het Jorvegiaanse midzomerfeest zoals we het nu kennen. 
hierna gaat StarStable de zomeractiviteiten vernieuwen en in een andere vorm gieten. 
ze weten dat sommigen van ons dit heel jammer zullen vinden, vandaar dat ze graag willen weten wat jullie lievelingsonderdelen van het midzomerfeest waren, dan kunnen we ze volgend jaar in het zomerfestival inbouwen.


blijk van waardering
ze zijn hard aan het bedenken hoe wel ze het spel in de toekomst vorm willen geven. omdat ze blij zijn met jullie geduld en medewerking, hebben ze een cadeau voor je. 
ze weten namelijk dat groei en verandering niet altijd makkelijk zijn. als blijk van waardering krijg je deze set Keizerlijke pracht van ons. 
met de code FEELINSPLENDID krijg je alle onderdelen van de set in de brievenbus is het spel.

* er zit geen broek bij, alleen twee jasjes. 





scrapbook#51
en met dit scrapbook komen we weer aan het einde van deze StarStable prietpraat.
volgende week verwachten we twee nieuwe, magische visachtige vrienden: Sedna en Proteus.
via de Instagram accounts blijven we foto's plaatsen, je kan ons vinden onder de namen @malin_hawkstorm en @michelle_mousetree. 

tot het volgende blog ... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

postcrossing#383

Hallo en welkom bij een nieuwe postcrossing. Jaargang 8 alweer, daarmee is postcrossing het langslopende item hier op het blog.  Dat vond ik...