vrijdag 4 maart 2022

StarStable Prietpraat #57


StarStable is een online paardenspel voor spelers uit de hele wereld die samen allerlei leuke avonturen beleven. elke speler rijdt en verzorgt een eigen paard of meerder, voltooit opdrachten, neemt deel aan competities en maakt deel uit van een episch verhaal.

waar is Anne?
Tijdens het laatste verhaal met de Soul Riders moesten we met onverwachte bondgenoten samenwerken om Fripp uit zijn coma te halen. 
midden in die chaos ging Anne ervandoor met het magische klavertjevijf in haar hand, en Alex ging haar achterna om te voorkomen dat ze iets doms zou doen.
nu er bijna geen Soul Riders meer over zijn, moet je Linda en Lisa helpen om de groep weer bij elkaar te brengen, ook al wil een geheimzinnige kracht de plannen blokkeren. 
het is heel belangrijk dat de Soul Riders samenkomen en zich voorbereiden op wat er gaat komen!
je ontmoet Linda en Lisa in Valedale, buiten de Geheime Steenkring om met deze missie te beginnen en de Soul Riders weer te herenigen.
ik was heel erg benieuwd naar deze missie. we hebben vast allemaal wel gezien dat er in het holle bos op eens een mist hing, dat word tijdens deze opdracht wel duidelijk. 
deze missie is zeker best leuk om te te doen maar heeft ook wel een paar moeilijk dingen en kan misschien ook voor de jongste speler iets eng zijn. laat daarom een ouder meekijken met deze missie bij de jongere speler zou ik zeggen.
het is zeker veel heen en weer rijden, van Valedale naar het Ketelmoeras, naar het Spiegelmeer, en ga zo maar verder, om uiteindelijk boven op de Heksenheuvel te eindige voor een doorgang die je in het Holle bos terug brengt.
daar volgt een race en die is zeker niet de makkelijkste en kan voor de jongere spelers zeker als eng worden bestempelt.
spanning zit zeker in deze missie maar het einde is in tegenstelling tot de rest van de missie niet het einde wat ik had verwacht. maar dat is mijn persoonlijke mening, je hoeft daar niet het zelfde over te denken.
ik ben wel heel benieuwd wanneer dit ver gaat en wat er dan gaat gebeuren. 

als je aan deze missie wilt beginnen, moet je Star Rider zijn en de missie hebben afgerond waarin je Fripp redt.

Guillermo Gadea
Guillermo Gadea vertegenwoordigt de organisatie Paarden van Jorvik (PvJ). 
hij laat graag aan paardenliefhebbers op Jorvik zien wat eigenaren allemaal met hun paard kunnen doen, en steeds met andere rassen. 
bij zijn bezoek dit keer zet Guillermo de pony's in de schijnwerpers.
niet alle pony's kunnen mee doen, dit keer mogen de Gotlander, Chincoteague-pony of Welsh Pony aan deze crosscountrywedstrijd meedoen. 
je vind Guillermo op Zuiderhoef en hij blijft 4 weken lang daar. met de update van 30 maart is hij weer vertrokken.
je verdiend 500XP voor je paard met deze crosscountrywedstrijd, je moet een Star Rider zijn, een van de genoemde pony's van een willekeurige generatie meenemen, level 7 hebben bereik en schiereiland Zuiderhoef hebben vrijgespeeld.

bonusshop
er is een nieuw item beschikbaar in de Moorland-bonuswinkel voor iedereen die Star Rider is. de dressuurbroek van de admiraal is geïnspireerd op het uniform van de laatste Jorvegiaanse admiraal.
nou heb ik alleen een klein probleem met deze broek ontdekt en ik heb er al een bug melding van bij Star Stable.
de broek is zeker erg mooi maar ik heb het probleem dat mijn benen onzichtbaar worden. dan kan niet de bedoeling zijn dus hopelijk is deze bug snel opgelost. 
StarStable heeft het opgenomen en werken er aan om het probleempje op te lossen.



scrapbook#43
en met dit scrapbook komen we weer aan het einde van deze StarStable prietpraat.
Rex Stamper komt met een hele nieuwe kledinglijn. Rex heeft zeker erg mooie spullen, vooral de zadeldekens vind ik persoonlijk geweldig. ik ben dus heel benieuwd wat er deze keer bij gaat komen. 
via de Instagram accounts blijven we foto's plaatsen, je kan ons vinden onder de namen @malin_hawkstorm en @michelle_mousetree. 

tot het volgende blog ... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ik lees ... Bloed & Honing

Ik lees graag, en in dit blog deel ik boeken die ik heb gelezen en graag als leestip met jullie deel. Mijn smaak in boeken is erg breed, lit...