vrijdag 28 mei 2021

StarStable Prietpraat #37


Star Stable is een online paardenspel voor spelers uit de hele wereld die samen allerlei leuke avonturen beleven. elke speler rijdt en verzorgt een eigen paard of meerder, voltooit opdrachten, neemt deel aan competities en maakt deel uit van een episch verhaal.

recyclerevolutie in Farah's werkshop
het P.A.A.R.D. van Grote Bonny is een grote hit in Jorvik en ook Farah doet mee aan de recyclerevolutie.
je nu ook gerecyclede materialen gebruiken in Farah's werkplaats.
Farah heeft een nieuwe set met kleding voor jouw en accessoires set voor je paard ontworpen op basis van natuurlijke materialen en spullen die op Jorvik zijn gevonden. 
bezoek Farah's werkplaats in Valedale en ga weer lekker aan de slag!
nou had ik deze spullen gelijk allemaal kunnen maken. 
hoe? ik heb van te voren al bloemen en van dat recycle materiaal verzameld. daardoor kon ik in een keer al de nieuwe spullen maken.

hou Star Stable Instagram, twitter en facebook met nieuws goed in de gaten, je kan tegenwoordig berichten vinden met wat we de komende tijd kunnen verwachten.
iets verder in dit blog heb ik geschreven wat we de komende weken kunnen verwachten van Star Stable.

maar er is nog meer ...
naast de spullen die je in Farah's werkshop kan maken hebben ze in de winkel (bv. totaalshop) ook andere spullen voor bijvoorbeeld je paard van herbruikbare materialen.
ook kregen we vorige week elke dag, met uitzondering van het weekend) een codes waarmee we een outfit bij elkaar konden sparen van herbruikbare materialen.
daarnaast kregen we op verschillende manier informatie over recyclen en hergebruiken van spullen.
de codes voor je outfit waren geldig tot de update van afgelopen woensdag, 26 mei.
heb je het gemist? de outfit is nu te koop in de totaalschop, Fort Pinta en het winkelcentrum.

let op: de spullen zijn alleen zichtbaar voor jouw in de winkel al je ze nog niet heb.
heb je ze wel en wil je bijvoorbeeld prijzen weten, ga dan naar de totaalshop, klik op eigendomen en je kan de items zien en wat ze nu in de winkel kosten. 

toegang voor elke paard
vanaf nu hoeft je paard geen speciale dikke vacht tegen de kou te hebben. 
ze willen dat alle paarden gewoon naar de Dinovallei kunnen gaan, en geen paarden straffen omdat ze toevallig een dunnere vacht hebben. 
dit betekent dus dat je niet speciaal een winter bestendig paard hoeft te hebben, elke paard kan nu normaal de Dinovallei in.
hiervoor kon je wel met je starterspaard de vallei in maar je kon maar beperkte rijden. 
in de toekomst gaan ze dit soort eisen op een leukere en nuttigere manier toepassen.
dat zou dus betekenen dat je bepaalde opdrachten met het paard van eigen keuze kan gaan uitvoeren. 
zouden dat betekenen we dan ook met elke paard naar Pandoria kunnen gaan? of blijft dat alleen met je starterspaard.

Guillermo Gadea
Guillermo Gadea is terug met een PvJ-wedstrijd.
Guillermo organiseert namens 'Paarden van Jorvik' leuke wedstrijden voor allerlei rassen. meestal zijn die wedstrijden voor een bepaald ras, dit keer vond hij dat de Marwari, Akhal-Teke en de Arabier wel wat aandacht verdienden. 
rij op je favoriet of probeer ze alle drie! het is niet mogelijk deze race te rijden als je niet op een Marwari, een Akhal-Teke en een Arabier rijdt. 
je kan Guillermo vinden in de paddock van Ruitercentrum Silverglade. het is een springwedstrijd en je kan er 150xp mee verdienen.
Guillermo blijft 2 weken, tot 9 juni. 

je moet Star Rider zijn en vanzelfsprekend een Akhal-Teke, Marwari of Arabier hebben. Generatie maakt niet uit. (Pinto-Arabieren zijn uitgezonderd).

en verder ... 
* volgende week krijgen we de 500ste update van Star Stable.
speciaal voor deze gelegenheid komen Ayla en Umbra terug.
* Mica Stoneground is binnenkort weer te vinden op Jorvik met haar Cloud Kingdom.
* Silverglade zal binnenkort een vernieuwde look krijgen. we zijn benieuwd. 

scrapbook#23
het scrapbook heeft geen uitleg nodig, lijkt mij zo.
we lopen met het boek gelijk aan wat er aan updates gebeuren in het spel zelf.
hoewel ik het lastig vond deze keer wat de opvulling van de pagina's. heel veel aan foto's om te delen had ik niet, met de updates van Farah heeft het ook geen zin om vele foto's te nemen.
een van de outfit en een van de paardenspullen is genoeg, maar hoe ga je dan de boel opvullen? dit was het beste wat ik er van kon maken.
volgende keer beter. 

wijziging
dan wil ik jullie nu al vast inlichten voor een kleine verandering die te maken gaat hebben met StarStablePrietpraat 39, dat is dus niet de eerste volgende maar die er na, over een week of 4. deze zal eenmalig niet op vrijdag maar op donderdag online komen, donderdag 24 juni.
ik zat een beetje moeilijk met mijn planning van andere activiteiten die ik dan heb en mijn leek de beste optie om het dan maar een dag eerder te plaatsen in plaats van een week opschuiven of overslaan en dan 4 weken in één blog, zoals ik het rond kerst meestal doe.
verder blijft alles gewoon bij het oude.  

en zo komen we weer aan het einde van prietpraat voor deze keer. 
via de instagram accounts blijven we foto's plaatsen , je kan ons vinden onder de namen @malin_hawkstorm en @michelle_mousetree. 

tot het volgende blog ... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

postcrossing#384

En afgelopen week is PostNL, ons Nederlandse postbedrijf, met een bericht naar buiten gekomen dat waarschijnlijk niemand zag aankomen. Ze ga...