vrijdag 28 juli 2023

vakantie 2023

En dan is het weer bijna zover: zomervakantie 2023.
Volgende week hebben jullie nog twee blog van mij te goed en dan ga ik er even van tussen voor twee weken.
Aankomende week heb ik al vakantie vanuit de kringloopwinkel, daar heb ik 3 weken vakantie, maar het weblog gaat er maar 2 weken van tussen.
Eigenlijk wel de gebruikelijke gang van zaken hier. 
volgende week dus nog een keer postcrossing met twee kaartjes die erop uit gaan en we sluiten de week af met StarStable prietpraat. 
We gaan dit jaar van 5 tot 20 augustus even vakantie houden.
We hebben geen grote plannen om te gaan doen, eigenlijk gewoon thuis en misschien dat we eens een dagje weg gaan.
Dit jaar komt mijn ex weer met zijn gezin vakantie vieren in Zeeland. Na de gebeurtenis van vorig jaar is dat misschien een grote verrassing. Maar zijn vrouw is mijn vriendin en de kinderen kunnen er verder ook niks aan doen. We gaan proberen er dus een leuke vakantie van te maken voor hen. Ik heb al een paar dingen in huis gehaald om te doen en we gaan nog een middag naar de kringloopwinkel, mijn vriendin wilde daar ook eens rondkijken. 
En verder zien we nog wel wat we gaan doen. 

update 26-07: 
Ik had van de week nog moeten werken maar daar kwam even iets tussen: mijn hart! 
Afgelopen zondagnacht (24-07 naar de maandag toe) ben ik wakker geworden van een heel naar gevoel in mij borstkast. 
Heftige hartkloppingen, misselijk en de wereld leek rond mij heen te tollen. Ik wilde geen groot alarm slaan, dus heb geprobeerd zo rustig mogelijk te blijven en de nacht uit de zitten. 
De volgende dag wel even een check laten uitvoeren, en alles is op zich wel prima maar mijn hart heeft iets last van hartritmestoornis. De boel is even van slag zullen we maar zeggen en het is een beetje eigen schuld, dat geef ik ook wel toe.
We zijn iets te makkelijk geweest met ons eten, te vet en niet echt gezond en nu krijg ik even een melding van mijn hart dat het weer de verkeerde kant op gaat.
Het is even schrikken maar we proberen weer even de boel terug te krijgen op de goede weg. En met de vakantie die we nu hebben neem ik ook echt even de tijd om weer even meer op mijzelf te letten zodat we na de vakantie gewoon weer verder kunnen in ons oude ritme van werk, maar wel beter letten op ons eten. 

zepeto: let’s cruise
In 2019 maakte ik voor de grap bewerkingen met zepeto van een trip naar Frankrijk. 
De reacties waren erg leuk en in 2020 maakte ik een USA trip met mijn zepeto. 
Door de covid-19 en alle maatregelen in 2021 leek het mij niet gepast om een vakantie te promoten door mijn zepeto-me op vakantie te laten gaan.
Toen de maatregelen in 2022 iets minder streng waren en we weer wel vakantie konden houden heb ik mijn zepeto-me laten vaccineren, je moest toen wel een vaccinatiebewijs om te mogen reizen, en is er een reisje naar Egypte gemaakt.
Dit jaar gaan we op een zepeto cruise, iets wat ik zelf ook graag zou willen meemaken, maar voor nu doen we het even met de zepeto: let’s cruise.
Het was erg leuk op deze serie te maken, de foto's van deze reis kun je volgende week zien van 31 juli tot tm 6 augustus op het Instagram account (@scooziemouse) en mijn account op Pinterest (Linda (scoozie73)), je kunt ze terugvinden op het zepeto bord. Natuurlijk plaats ik de foto’s ook op het zepeto account zelf! 


tja, meer dan dit kan ik er verder niet van maken, alles wat was te melden is gedaan.
Vandaag is het ook mijn laatste werkdag bij de kringloopwinkel, en dan is het écht vakantie voor ons. 
Zoals ik al in het begin zei hebben jullie volgende week nog twee blogs van mij te goed en dan gaan we er echt even offline. Even niks plaatsen, maar mezelf kennende zal ik tussendoor best wel eens iets doen achter de schermen voor het weblog. 
Voor nu wens ik jullie, als jullie nog vakantie hebben of krijgen, een hele fijne vakantie. Laten we hopen op een paar mooie, niet al te warme zomerdagen. 
En jullie kunnen op 23 augustus het eerste blog na de vakantie verwachten, dat zal dan postcrossing 359 zijn. 

Fijne vakantie en tot het volgende blog … 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

postcrossing#385

Hallo en welkom bij een nieuwe postcrossing. Geen heel lang blog dit keer maar er was ook verder geen post deze week.  Ik kan jullie alvast ...