woensdag 12 juli 2023

potcrossing#355

Hallo en welkom bij een nieuwe postcrossing.
Wat een week! Niet alleen een drukke week voor mij persoonlijk maar ook een week waarin we weer een storm hadden in Nederland.
Ik zelf heb er gelukkig dit keer geen schade van en het was ook redelijk te doen hier in deze hoek van het land waar ik woon. Ook al is dat aan de kust.
Op andere plekken was het best heftig en is de schade grote. Mijn ex heeft zelf heel veel mazzel gehad tijden zijn werk. Hij werkt voor ons Nederlandse post bedrijf en was zijn ronde van de post aan het doen, hij had net de post in de brievenbus gedaan bij een huis en was er net een paar seconde weg dat de boom zo naar voor viel en zo half het huis in is gevallen. 
het besef van dat dat anders had kunnen aflopen zat hem letterlijk in die paar seconde. 
Na de storm kregen we als goed makker een hittegolf van twee dagen met temperaturen van boven de 30 graden. Dat is dan wel weer een hele andere kant van het weer in Nederland.

Goed, de post van deze week. Die was er niet, ik heb deze week geen post gekregen van postcrossing.
Wel is er van mijn kant post aan gekomen en dat is de kaart van vorige week uit postcrossing 354. Een kaart naar Duitsland en die had zijn bestemming bereikt na een reis van 3 dagen over 614 km.
Dan zijn er nog kaarten onderweg, in postcrossing 353 ging er een kaart naar Finland, deze is nu 17 dagen onderweg.
En in postcrossing 346 ging er een kaart naar Rusland en deze staat inmiddels op expired. De kaart is nu 66 dagen onderweg. Maar er is nog een jaar de tijd om de kaart te registreren. 

Gaan we door met de kaart van deze week, en die gaat naar een nieuw lid van de postcrossing familie.
Zij zag op TikTok iets voorbij komen over postcrossing en het leek haar erg leuk, dus heeft ze zich aangemeld en is mee gaan doen, Dat was in April 2023. 
We kunnen dus nog zeggen dat ze nieuw is.
En dit is de kaart die naar haar toe gaat, en deze kaart gaat een reisje maken van 6492 km voor het op zijn bestemming is.
De ontvangster is getouwd en heeft kinderen, ze woont op het platteland op een hoeve, compleet met verschillende dieren. 
Verder is is ook erg actief binnen de gemeenschap waar ze woont, runt een gemeenschapskast en onderhoud de bloemen in de pot van ons dorp. Ze houdt va het leven en geniet van elke minuut.
Mijn dochter heeft deze kaart uitgezocht om te versturen, en pas misschien ook wel bij een vrouw die zo actief van het leven geniet. 
Fietsen is toch wel een van de manier hier in Nederland die actief worden gedaan en zo genieten van de natuur. We gaan het gewoon afwachten hoe de reactie zal zijn. 

En hiermee komen we aan het einde van deze postcrossing.
Nog 3 weken tot aan de vakantie. 
De vakantie is van 5 tot 20 Augustus, en de meeste kennen het inmiddels wel.
Twee kaarten gaan er op uit voor de vakantie en na de vakantie doen we er nog eens twee. 
Een systeem wat prima werkt en de teller van één kaart per week blijft gelijk. 
voor nu wil ik jullie weer bedanken voor jullie aandacht en graag tot het volgende blog ... 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

postcrossing#385

Hallo en welkom bij een nieuwe postcrossing. Geen heel lang blog dit keer maar er was ook verder geen post deze week.  Ik kan jullie alvast ...