vrijdag 21 april 2023

how’s life #11

de laatste How’s life was alweer in december 2022, dus ik dacht dat het wel weer eens tijd was om een update te delen met jullie hoe het hier met ons gaat. 
laat ik maar gelijk beginnen over mijn medische staat, de laatste keer vertelde ik jullie dat ik met een slijmbeursontsteking zat en ik kan jullie zeggen dat het nog niet over is. de kans is ook groot dat dit zo blijvend is. 
de schouder is al beschadigd en de pees is versleten dus waarschijnlijk is de slijmbeursontsteking iets wat er bij is gekomen en van tijd tot tijd wat extra problemen gaat geven.
ik had medicijnen maar die kon ik niet blijven slikken door de morfine die er in zit, verslavingsgevaar en zo. 
ik probeer er maar het beste van te maken en moet rekening houden met dingen. zo moet ik een krukje pakken als ik iets uit het bovenste keukenkastje wil pakken, rekken en strekken vermijden. soms moet je wel iets maar ik moet dus proberen een balans te zoeken in wat wel en niet kan. 
soms lastig want je rek makkelijk even om dat pak rijst te pakken terwijl je eigenlijk voor de rust op je schouder beter dat krukje kan pakken. 
maar als je over je grens gaat dan is de pijn wel weer duidelijk genoeg dat ik gewoon voorzichtig moet doen. 



twitter 
volgende week staat een blog gepland over dit probleem, maar de vraag is of Twitter de link niet gaat verwijderen. 
Twitter is namelijk bezig om een ban te zetten op het delen van links van bepaalde sociale media sites. ze noemen het gratis reclame en dat willen ze niet langer.
Facebook, Instagram, Mastodon, Truth Social, Tribel, Post, Nostr en sites zoals linktr.ee en lnk.bio zijn voorbeelden waarvan een link delen niet meer gaat.
dus voor mij is het dus niet meer mogelijk om op mijn Instagram een foto van Raya te zetten en dat dan te delen op Twitter. 
de link van een blog delen lukt nog wel maar hoe lang voor dat ze dat ook gaan bannen? 
je kan nu een betaald account maken van je gratis account en dan zou het weer wel kunnen. maar ik en vele andere zien dat echt niet zitten. 
intussen zijn er accounts verwijderd, geblokkeerd en zelfs accounts van blokkade afgehaald zoals Donald Trump. 
ik wil niet gelijk de stekker uit Twitter trekken maar de optie zit wel in mijn hoofd als het gaat blijven zoals het nu is. 
Twitter zegt dat het opgeschort is maar delen is echt nog niet mogelijk. de foto is een screenshot van de instelling van dit Instagram account. 

en verder ... 
verder gaat het eigenlijk wel zijn gangetje, we doen het rustig aan.
ik ben inmiddels alweer een tijdje aan het werk bij de kringloopwinkel. ik werk tegenwoordig bij de koffiekamer en zorg dat de collega's hun bakkie koffie of thee krijgen.
erg leuk om te doen en je hebt op deze manier weer wat meer contact met de klanten als wanneer je achter staat bij het sorteren en prijzen. 

inmiddels ben ik ook begonnen met een behandeling bij een pedicure voor iets waar de meeste mensen zich voor schamen: schimmelnagels!
ik was zeker geen uitzondering maar ik heb de stap genomen en ben aan een behandeling begonnen. vanaf 12 mei is het eerste blog en ik ga jullie meenemen in mijn opknapbeurt van mijn voetjes. 

en hiermee zijn we wel weer aan het einde gekomen van de how's life. 
ik heb verder even niks om te melden wat interessant voor jullie kan zijn, dus ik zou zeggen ...
tot het volgende blog .... 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Grote verandering bij PostNL

foto: ? PostNL komt om de dag langs Hoewel het aantal brievenbuspakketjes alleen maar toeneemt, staat PostNL toch op het punt om een grote v...