woensdag 8 maart 2023

postcrossing#337

hallo en welkom bij een nieuwe 📬postcrossing.
ik heb het jullie vorige week al gezegd dat ik nieuwe postzegels zou laten maken en die zijn binnen gekomen.
dit is de afbeelding die vanaf volgende week 5 weken lang op de kaarten die ik verstuur te vinden is.
voor de oplettende volgers die hebben hem al gezien op het kalender overzicht van deze webpagina. 
er zit niet echt een verhaal achter deze afbeelding. ik heb heb gemaakt en heb tot nu toe er nog niks mee kunnen maken voor de redbubble webshop. dus ik dacht dat ik deze dan wel kan gebruiken voor de postzegels voor de komende weken. 
ik kan jullie alvast verklappen dat de afbeelding voor april al klaar staat en die is toch zo schattig! maar dat is mijn persoonlijke mening. 
maar is eerst deze 4 die de komende weken op de postzegels voor postcrossing zijn te vinden. 

dan kreeg ik een tijdje geleden de vraag waarom ik de postzegels niet meer in een foto laat zien maar alleen de afbeelding die op de postzegels staat. 
ik zou inderdaad gewoon een foto kunnen maken en jullie de zegels laten zien, maar ik heb op persoonlijk vlak wat onenigheid gehad met ons Nederlands postbezorgingbedrijf, en ik ben daar niet de enige in die klachten heeft. helaas is het bedrijf zeer gemakkelijk in waar de fout ligt: niet bij hun! 
daarom heb ik besloten om voorlopig geen foto's te maken van de gedrukte postzegels met als achtergrond het logo van ons Nederlands postbedrijf. 
het is toch een beetje reclame wat je voor ze maakt en met de huidige instelling voel ik er weinig voor om reclame voor ze te maken. 

goed gaan we door met de post, want er is post van mij aangekomen op zijn bestemming.
in postcrossing 334 ging een kaart naar Finland en deze heeft na een reisje van 1921 in 18 dagen zijn bestemming bereikt.
en in postcrossing 335 ging een kaart naar de USA en deze heeft zijn bestemming bereikt na een reis van 6501 km in 10 dagen. 
en tenslotte de kaart van vorige week, postcrossing 336 een kaartje naar Duitsland, deze heeft zijn bestemming na een reis 5 dagen over 511 km zijn bestemming bereikt. 
dan zijn er nog kaarten onderweg. 
uit postcrossing 330 een kaart naar Rusland, deze is nu 51 dagen onderweg.
uit postcrossing 333 een kaart naar China, deze is nu 30 dagen onderweg.

gaan we door met de post van deze week en dit kaartje is onderweg naar Duitsland en zal een reisje gaan maken van 384 km voor het zijn bestemming heeft bereikt. 
de ontvangster van deze kaart is getrouwd, heeft 3 kinderen en 1 kleinkind. 
haar hobby's zijn: werken met hout en speksteen, fotograferen, lezen, pottenbakken en ander knutselwerk, brieven en ansichtkaarten schrijven.
een echte voorkeur had ze niet maar ik zag dat ze iets over zee, duinen, vuurtorens en zonsondergangen, dus ik dacht dat deze kaart wel een mooi kan zijn om naar haar op te sturen. oké geen vuurtoren maar wel duinen en een zonsondergang (maar het kan ook een zonsopkomst zijn). 
we gaan het afwachten hoe de reactie zal zijn op deze kaart. 

en met deze kaart komen we aan het einde van deze postcrossing.
ik kan er niet meer van maken als wat het nu is. het is momenteel nog steeds rustig met het ontvangen van kaarten. 
maar je weet het nooit, het kan zo maar dat deze week er op eens allemaal kaarten komen binnen rollen. 
we wachten het gewoon af en ik stuur er gewoon elke week een kaartje op uit.
voor nu wil ik jullie bedanken voor jullie aandacht en graag tot het volgende blog ... 











Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Grote verandering bij PostNL

foto: ? PostNL komt om de dag langs Hoewel het aantal brievenbuspakketjes alleen maar toeneemt, staat PostNL toch op het punt om een grote v...