donderdag 19 januari 2023

kattenstreken#66

de clan is nu al weer een tijdje met zijn drieën.

ze blijven hun lieve momenten houden maar soms hebben ze ook nog steeds van die momenten dat je ze uit hun bol gaan.

ze hebben allemaal hun eigen karakter, ieder hun eigen ding en het lijkt ze niks te kunnen schelen. je kan ze waarschuwen maar dat helpt niet altijd. 

ze hebben alle drie een eigen persoonlijkheid en die botsen soms met elkaar.

maar ondanks dat ze een stel monsters kunnen zijn, hou ik zielsveel van hun. 

dit zijn Frodo, Nala en Raya, en dit zijn de verhalen uit hun leventje.


en laat je nog steeds niet misleiden door hun schattige kopjes!


ziek

zo in deze tijd van het jaar is het niet ongebruikelijk dat we ziek kunnen worden.
en ziek wil ik het nou ook niet noemen, ik was niet lekker en voelde mij moe en koud.
dat kan gebeuren, niks bijzonders. dus een paar dag lekker rustig op de bank met mijn boek en Frodo die het er heerlijk van nam om bij mij te komen liggen.
helaas hebben we geen foto kunnen maken van Raya, deze keek namelijk nog al boos naar Frodo en mij doen hij dat deed. hoezo jaloers?
ik moet wel eerlijk bekennen dat het lief was maar niet zo prettig op mijn maag als je niet lekker bent en bij de geur van voedsel al ... nou ja, je begrijpt mij wel ( hoop ik).

beter laat ... je snapt het wel.
had ik nog de hoop om in het vorige blog foto's te plaatsen van katten en kerstboom, wat dus niet was gelukt, had ik nu wel geluk. of liever gezegd: mijn dochter had geluk.
op haar kamer had zijn ook een mini kerstboompje staan en wie was daar lekker op het fluffy dekentje bij gaan liggen ... Raya!
verder liet ze de boom wel met rust.
de kerstballetjes uit de boom meppen dat deed Nala weer. we konden elke dag wel op zoek naar de rode en witte kerstballetjes uit de boom. dat probeerde hij trouwens beneden ook, hij heeft het een keer voor elkaar gekregen om een houten ster eruit te krijgen.
maar toch leuk om deze foto's nog zijn gemaakt. beetje laat maar oké, maar beter iets als niets.

hallo jumbo ...
ik weet niet of jullie het goed kunnen zien op de foto maar de jumbo bezorger die de boodschappen van de buren kwam brengen had de volle aandacht van frodo.
waarschijnlijk wilde hij weten wat zij met kerst gingen eten en wat voor voedsel hun kat krijgt.
hun kat, een rode kater Ross is nou niet zijn beste vriend. als die hier het tuinpad op komt en hij ziet het dan zit Frodo gelijk te grommen. niet alleen hij doet dat maar dat doen de andere twee ook als ze hem zien.
ik begrijp het wel, hij is een beetje de terror kat van de buurt.
regelmatig komt mijn dochter thuis met de hond die helemaal van de kaart is omdat Ross vanuit de bosjes boven op hem springt.
ik denk dat het duidelijk mag zijn waarom niet iedereen een grote fan van hem is.
maar eerlijk is eerlijk, hij kan ook lief zijn. hij heeft soms van die nukken.

en met deze foto's hebben we de eerste kattenstreken van 2023 achter de rug.
het is altijd weer een verrassing wat ze doen en of ze mee willen werken met foto's maken. daar doen ze de laatste tijd wat moeilijk in.
verder merken we bij Frodo dat hij oud wordt. en we hebben zelf het idee dat hij minder goed ziet. je moet een snoepje echt onder zijn neus houden en dan weg leggen anders lijkt hij het niet te zien. we houden het in de gaten.

namens de clan een high poot en tot het volgende blog ....














Geen opmerkingen:

Een reactie posten

postcrossing#383

Hallo en welkom bij een nieuwe postcrossing. Jaargang 8 alweer, daarmee is postcrossing het langslopende item hier op het blog.  Dat vond ik...