vrijdag 19 maart 2021

StarStable Prietpraat #32


StarStable is een online paardenspel voor spelers uit de hele wereld die samen allerlei leuke avonturen beleven. elke speler rijdt en verzorgt een eigen paard of meerder, voltooit opdrachten, neemt deel aan competities en maakt deel uit van een episch verhaal.

magische vacht 
overal op Jorvik kom je magie tegen, maar liet je magische paard alleen zijn echte kleuren zien op plekken waar de magische energie het sterkst was, en toonde hij die niet in drukke gebieden.
bij Starstable vonden ze echter dat je je paard altijd van zijn beste kant moest kunnen laten zien. dus met de van vorige week kun jij zijn vacht bepalen, ongeacht waar je bent. 
laat je paard stralen met magische kleuren in drukke gebieden of pas de kleur aan andere paarden aan in meer afgelegen gebieden als je even geen gedoe wilt.
ik denk dat het voor iedereen verschillend is hoe je het liefste rijdt. sommige willen hun paard liever normaal houden en andere juist weer niet.
sommige magische paarden zien er wel prachtig uit maar als ze veranderen is het niet altijd wat we mooi vinden. met deze optie kun je dus kiezen hoe je paard er uit ziet.

de vachtkleur van je magische paard wijzig je onder de optie karaktereigenschappen van je paard, waar je ook het humeur en de waarden van je paard vindt. 
linksboven zie je de aan-uitknop voor de vacht. klik op de knop en kies je kleur. 
als je uitlogt en dan weer inlogt krijgt je paard zijn gewone kleur weer terug.

Pistache de eekhoorn
Pistache de eekhoorn verzamelt bloemen en paddenstoelen voor de markt in Paardenstaartdorp, maar ze is soms wat vergeetachtig en heeft ook hele korte pootjes. 
ze zou heel blij zijn als je haar bij het verzamelen zou helpen.
je kunt Pistache helpen en de bloemen en paddenstoelen verzamelen tijdens een soort oriëntatierit. 
en dat kan misschien in het begin nog lastig zijn, ik weet nog niet overal de weg te vinden maar zeker leuk om te doen.
als je Pistache één keer hebt geholpen, kun je haar daarna elke dag helpen.

Je kunt alleen aan deze wedstrijd meedoen als je een Star Rider bent en de inleidende missie hebt afgerond waarin je in het Wilde Woud komt.


magische runenstenen paarden en huisdieren
een kleine herinnering: Petra en Erinys zijn er nog maar een weekje. 
Petra en Erinys zijn ontstaan uit eeuwenoude runenstenen en voelen zich het prettigst in het Wilde Woud waar de magische energie van Jorvik het sterkst voelbaar is. 
Na de update van volgende week verdwijnen Petra en Erinys samen met hun konijnenvriendjes weer in de donkere diepten van het uitgestrekte woud.
paarden kosten 750 Star Coins per stuk en de huisdieren kosten je 400 Star Coins per stuk.

scrapbook#18 
het scrapbook is deze keer niet over vol. 
de updates van de laatste twee weken waren niet zo heel groot, dat is ook wel weer een keertje fijn, toch? 
deze updates zitten niet echt verwerkt in het scrapbook, behalve dan Pistache. voor haar hebben we wel een plekje gemaakt in het boek.
het hele blog is deze keer ook niet erg vol maar zo als ik al zei, we hebben al zo veel leuks gehad vanuit Starstable. 

ik heb hem intussen alweer een tijdje in de kast staan maar ben het boek inmiddels ook aan het lezen.
en het is echt super spannend, als je hem nog niet heb, ik raad hem echt aan om te gaan lezen.
en dat brengt mij bij een ander blog op dit weblog: ik lees ... en op 13 april verschijn daar weer een nieuwe blog van met deze keer de review van dit boek.
tja, als je over Starstable een blog hebt dan kan dit niet ontbreken, toch? 
vergeet niet dat het derde deel uit deze serie in april 2021 ook verschijnt. voor nu staat de verwachte leverdatum op 13 april. maar dit kan nog veranderen.
ik ga hem zeker bestellen, dan is de serie compleet en ook omdat het echt hele een super leuk en spannend verhaal is.

en zo komen we weer aan het einde van prietpraat voor deze keer. 
via de instagram accounts blijven we foto's plaatsen , je kan ons vinden onder de namen @malin_hawkstorm en @michelle_mousetree. 

tot het volgende blog .... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

postcrossing#383

Hallo en welkom bij een nieuwe postcrossing. Jaargang 8 alweer, daarmee is postcrossing het langslopende item hier op het blog.  Dat vond ik...