vrijdag 14 augustus 2020

StarStable prietpraat #17


StarStable is een online paardenspel voor spelers uit de hele wereld die samen allerlei leuke avonturen beleven. 
elke speler rijdt en verzorgt een eigen paard of meerder, voltooit opdrachten, neemt deel aan competities en maakt deel uit van een episch verhaal.


en we zitten op het de laatste dagen van onze vakantie, gewoon thuis waar we de afgelopen dagen tijd genoeg hebben gehad om Star Stable te spelen.
maar we hebben vandaag dus ook gewoon een Star Stable prietpraat.

Farah's werkplaats
we verzamelen ons suf aan vlas, meekrap, jute, bergamot, kamille en mos voor de werkplaats van Farah om spullen te maken.
de ene verzameld en levert zo snel mogelijk alles in om door te kunnen, of je verzameld wat je tegen komt op je route die je rijdt en werkt zo je opdracht rust af.
dat heb ik dus gedaan, op het gemak, we komen er wel.
en dat deden we ook inmiddels heb ik alle spullen voor mijzelf en je paard, nu was het door voor die uil als huisdier ... en die hebben we inmiddels ook.
het beestje is op zich wel grappig maar ik vind persoonlijk de animatie van het vliegen niet zo geweldig. 
het is wat ... ja hoe zal ik het eens omschrijven? het is meer zweven wat de uil naast je doet.
tijdens een race is het weer wel grappig om te zien hoe de uil zijn vleugels langs zijn lijf vouwt en dan in een soort van duik met je mee gaat door de bochten van je race.
ik vroeg mij gelijk of of we nu rond kerst van die witte sneeuwuilen kunnen verwachten bij Star Stable?
hoewel ik het maken van spullen en dan rond brengen nog steeds leuk vind zou het nog leuker zijn als ze dit gaan uitbreiden naar meer plekken om te bezorgen dan alleen Moorland en Zuiderhoef. maar wie weet komen er nog spullen bij in de toekomst en krijgen we dan die mogelijkheid ook er gelijk bij.

het guldenblad concours
Ewa van de stallen bij het Gulden Blad is gek op springen en crosscountry. 
het leek dan ook een goed idee om die twee te combineren in een bijzondere wedstrijd zoals deze nog nooit op Jorvik was gehouden. 
deze wedstrijd is een blijvertje, en wie weet is dit wel het begin van een hele nieuwe paardentraditie op Jorvik?
en ik persoonlijk vind hem leuk maar ook lastig. je kent het van de andere race's en daardoor was ik soms geneigd ergens een shortcut te nemen wat nu niet kan omdat je dan bepaalde checkpoints mist.
nou ben ik toch al niet zo een ster in springen en als een speer proberen te rijden, maar het is zeker een hele leuke race die er nu bij is.
je kunt alleen aan deze wedstrijd meedoen als je Star Rider bent en de missie hebt afgerond waarin je een kort springparcours bij stal het Gulden Blad aflegt dat je samen met Ewa hebt gebouwd.


Tan en Loretta
Tan en Loretta van de Bobcats uit Moorland hebben deze week een kleine make-over gekregen. ga een bij ze langs en bekijk hun nieuwe makeover.
maar ik had zelf voor het instagram account deze foto gemaakt: de oude en de nieuwe look naast elkaar.
en het ziet er heel anders uit, of ze er nou knapper op zijn geworden dat wil ik niet zeggen maar het verschil is goed te zien.
dat doet mij wel afvragen of wij zelf ooit nog een opknapbeurt gaan krijgen? met alle verbetering in het spel vallen wij, de spelers, wel een beetje uit de toon met ons uiterlijk.


een echte Star Rider-zomer!
je kan nog ongeveer 2 weken gebruik maken van deze zomer aanbieding.
ben jij nog geen Star-Rider dan is deze zomers actie misschien wel wat voor jouw.
het zomerse Starterspakket, met in dat pakket het volgende:
* 1 maand star rider
* set met kleding
* je eigen huisdier
* 3 appels
* elke week (zaterdag)100 starcoins
de prijs komt voor dit pakket neer op 6,49 euro.
deze aanbieding geldt tot 31 augustus 2020 en geldt alleen bij een overschrijving via je bank (mobiel betalen niet mogelijk)

na afloop van deze aanbieding kan het abonnement maandelijks vernieuwen worden voor het standaard tarief.


Marwari's!
de Marwari komt uit India en is wereldberoemd vanwege zijn bijzondere oren. 
dit paard heeft naar binnen gekrulde oren, iets wat alleen maar voorkomt bij de Marwari en zijn nauwe verwant, de Kathiawari.
dit zeldzame paard, dat gezien wordt als het nationale paardenras van India, komt voor in de meest uiteenlopende kleuren en heeft vaak dezelfde glans die je ook bij de Akhal-Teke ziet. de Marwari is zeer veelzijdig en wordt voor talloze shows en sporten gebruikt.
je vindt er één in Fort Pinta en drie bij stal het Gulden Blad en ze kosten 950 Star coins.
ze zijn verkrijgbaar in de kleuren: koffievos, sooty-palomino met een gezicht dat op een das lijkt, roodbruin en luipaard.

de Marwari in Fort Pinta kun je meteen vanaf level 1 kopen. voor de Marwari's bij de Gulden Blad moet je level 12 hebben bereikt.
de Marwari heeft manen in twee stijlen: lange, vloeiende manen en manen die zo kort zijn dat ze rechtop staan.
de Marwari heeft ook een speciale beweging: als je op de spatiebalk druk terwijl het paard stilstaat, maakt hij een elegante buiging.
en ik was het eigenlijk niet van plan om er eentje te gaan kopen. ik wil nog steeds de het Engelse Bloed uit de horses app kopen en naar het spel uploaden maar ik bent toch gezwicht voor de Marwari, de luipaard print bij de witte was best heel mooi en ik heb er dus eentje gekocht.
ik hem dit paard de naam South Queen gegeven.
wel heb mijn witte Hannoveraan Ice Queen weggedaan, mede omdat bepaalde spullen niet meer op de generatie 2 paard kunnen.
zo kun je bepaalde spullen die je bij Farah in de workshop hebt gemaakt niet op een Hannoveraan gebruiken. hou daar dus rekening mee als je zelf je paard niet wil verkopen.

een oosters hoofdstel!
voor de Jorvegiaanse Marwari hebben we een heel bijzonder hoofdstel: het oosterse hoofdstel. dit juweel van een hoofdstel is geïnspireerd op de breidels uit Azië en het Midden-Oosten, maar dan op zijn Jorvegiaans. 
je vindt dit hoofdstel, dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren, in de Totaalwinkel en in de winkel met paardenaccessoires naast stal het Gulden Blad.
het hoofdstel is alleen op de Marwari te gebruiken!
tja, wat kan ik van deze hoofdstellen zeggen: het is niet mijn ding, ik persoonlijk vind ze ook niet echt heel mooi. maar daar kan jij anders over denken.


ze een speciale Star Coins-actie waarmee je het paard van je dromen kunt kopen. 
als je dit weekend een pakket van 1000, 2000 of 5000 Star Coins koopt, krijg je er drie oosterse hoofdstellen bij die je in het spel op je Marwari kunt gebruiken. 
zodra je een van deze Star Coins-pakketten hebt gekocht, sturen ze de hoofdstellen meteen naar je brievenbus in Star Stable Online.
Deze aanbieding is geldig tot 17 augustus 2020 (14.00 uur UTC) en geldt niet voor mobiele betalingen of cadeaubonnen in de Star Stable Shop.

en dit was prietpraat voor deze keer.
de volgende prietpraat hangt een beetje af van wat voor updates Star Stable heeft, meestal hebben we om de twee weken een blog.
via de instagram accounts blijven we foto's plaatsen , je kan ons vinden onder de namen @malin_hawkstorm en @michelle_mousetree. (😉al post ik iets meer dan Michelle) 


tot het volgende blog .... 
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Scooziemouse GameTalk #4

Verwacht geen high tech gaming van mij, maar er zijn genoeg leuke spelletjes die erg leuk zijn om te spelen.  Sommig via een computer en and...