vrijdag 7 december 2018

Bol Top 3 : aftellen naar de kerst!

bol.com is een van de beter verkooppunten online die in Nederland en België werkzaam is.
naast speelgoed, even terug kijkend op de spelletjes die ik afgelopen 2 jaar via hun heb gepromoot, leveren ze ook boeken, dvd's, games en heel veel andere spullen.
in dit onderdeel ga ik de bol top 3 met jullie doornemen, dit kan zijn van boeken, dvd's, games of iets heel anders. je kan het allemaal bij bol.com terug vinden!
maar ik zal het zoeken makkelijk maken voor je, als je op de link klikt kom je gelijk op de juiste plek als je iets ziet wat je wel zou willen hebben. 

en we zitten alweer bijna aan het einde van 2018!
vandaag over 24 dagen zeggen we vaarwel tegen 2018 en hallo tegen 2019.
maar eerst vieren wij kerst.🎄
iedereen doet dat op zijn eigen manier. alleen, of met je partner.
misschien zit je huiskamer vol met familie en vrienden? of gaan jullie gezellig buiten deur ergens van een diner genieten?
delen jullie cadeautjes onder de boom of niet?
wij hier wel, niks bijzonder, gewoon een kleinigheidje.
heerlijk op eerste kerstdag genieten van koffie en wat lekkers en om de beurt een cadeautje onder boom pakken.


deze keer is het niet echt een top 3.
de keuze is zo veel groter als het om kerst gaat.
deze keer de handige link naar Bol.com die héél veel te bieden heb voor de kerst.

aftellen naar de kerst
het is maar één keer per jaar kerst. en dan wil je dat alles perfect is om er een paar hele gezellige dagen van te maken. je wilt een mooi versierd huis, je gasten een heerlijk feestmaal voorschotelen en iedereen verblijden met de mooiste cadeaus. 
als je op de banner klikt hier onder kom je gelijk op de pagina die je in het kort alle mogelijkheden laat zien om jouw kerst helemaal top te maken.

Kerst 2018


of je nu op zoek bent naar kerstverlichting en -decoratie of handige keukenhulpjes en feestelijk servies. 
ook voor scherp geprijsde cadeaus ben je aan het goede adres. 
om het kiezen wat makkelijk te maken hebben ze een aantal handige toplijstjes gemaakt waarin je de populairste cadeaus vindt. 
ben je benieuwd naar de laatste trends op het gebied van kerst? bekijk dan de mooiste kersttrends en laat je verrassen door de mogelijkheden. 
Let op: begin bij het begin en haal eerst de kerstboom in huis. 
in ons assortiment vind je allerlei soorten kunstkerstbomen! van standaard tot kant-en-klaar, compleet met versiering. en ze lijken net echt! met zo'n prachtig kunstexemplaar blijft je huis bovendien vrij van naalden. scheelt weer een hoop stofzuigen.

muziektip:
na twee jaar afwezigheid om tijd met zijn familie door te brengen kondigt multi-Grammy Award winnaar Michael Bublé zijn alweer achtste studio album aan genaamd: ❤ (spreek uit als love). 

Michael Bublé release

de Canadese zanger ging terug naar de studio met een nieuwe blik op het leven en een vernieuwde passie om de muziek waarvan hij altijd al heeft gehouden eer aan te doen. 
❤ staat, zoals verwachten volledig in het teken van de liefde. 

bol.com helpt u graag om je kerst de mooiste te maken.
🎄fijne feestdagen namens Bol.com

tot het volgende blog ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

postcrossing#384

En afgelopen week is PostNL, ons Nederlandse postbedrijf, met een bericht naar buiten gekomen dat waarschijnlijk niemand zag aankomen. Ze ga...