vrijdag 17 december 2021

3FM Serious Request: het Glazen Huis keert terug!

goed nieuws: het Glazen Huis keert terug! 
3FM-dj's Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen worden in Amersfoort opgesloten om platen te draaien voor geld. 
dit gaan ze voor het Wereld Natuur Fonds geld inzamelen om in Zuid-Amerika de regenwouden te beschermen en te herstellen.

terugkeren naar de basis
3FM Serious Request gaat deels terug naar de basis van de actie en komt van 18 t/m 24 december weer vanaf één centrale plek waar het publiek de dj's van dichtbij in actie kan zien, mochten de coronamaatregelen dit toelaten. 

tijdens deze editie staat klimaatverandering centraal en daarom staat het Glazen Huis dit jaar symbool voor een broeikas waarin de temperatuur letterlijk tot grote hoogte kan stijgen. 
alleen het in Amersfoort aanwezige publiek kan deze temperatuur laten dalen door zich in te spannen in de kas die gekoppeld is aan het Glazen Huis. 
ook worden rond het Glazen Huis tal van activiteiten georganiseerd waarmee geld opgehaald wordt voor het Wereld Natuur Fonds.

jij kan je steentje bijdragen aan het goede doel door als vanouds een plaat aan te vragen, een donatie te doen of zelf in actie te komen en je actie aan te melden via 3fm.nl/kominactie. 

nog even alles op een rijtje:
  • 3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen. 
  • van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort.
  • 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zijn de vier die zich dit jaar laten opsluiten. 
vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 
3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. 
voor meer informatie kun je ook even op hun website kijken: 

natuurlijk is alles binnen de regels* die er gelden met de maatregels van het covid-19.
hou daar zelf asjeblieft ook rekening mee als je een bezoek wil brengen bij de dj's in Amersfoort. en anders kun je gewoon lekker thuis genieten van alles en weet je zeker dat je corona-roof bent. 
het word in ieder geval weer genieten van een paar dagen leuke tv en lekker muziek.
maar dat is mijn persoonlijke mening.
ik wens de dj's zeker heel veel succes en dat maak er wat moois van. 

tot het volgende blog ... 


* het glazen huis gaat ondanks verlengde avondlockdown door!
het wordt een speciale doorstroomeditie in Amersfoort waarbij fans tot 17.00 een kijkje kunnen nemen.
het gebied rond het Glazen Huis wordt afgesloten zodat maximaal duizend mensen tegelijkertijd een kijkje kunnen nemen bij de dj's. 
bezoekers mogen alleen met een mondkapje en een coronatoegangsbewijs het terrein op. 
de optredens van artiesten en bands, die bij eerdere edities op een groot podium buiten werden gedaan, zijn nu op een binnen-locatie en daar is geen publiek bij aanwezig.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Grote verandering bij PostNL

foto: ? PostNL komt om de dag langs Hoewel het aantal brievenbuspakketjes alleen maar toeneemt, staat PostNL toch op het punt om een grote v...