dinsdag 8 september 2020

Bol Top 3: films

Bol.com is een van de beter verkooppunten online die in Nederland en België werkzaam is.
naast speelgoed, even terug kijkend op de spelletjes die ik afgelopen 2 jaar via hun heb gepromoot, leveren ze ook boeken, dvd's, games en heel veel andere spullen.
in dit onderdeel ga ik de bol top 3 met jullie doornemen, dit kan zijn van boeken, dvd's, games of iets heel anders. je kan het allemaal bij bol.com terug vinden!
maar ik zal het zoeken makkelijk maken voor je, als je op de link klikt kom je gelijk op de juiste plek als je iets ziet wat je wel zou willen hebben. 


als de avond valt ...
we kruipen langzaam aan weer naar de koudere dagen van het jaar, de zomer is inmiddels voor de herfst ingeruild.
volgende maand gaat de klok weer een uurtje terug, en wordt het weer vroeger donker.
en hier in huis vinden we het dan gezellig op de kaarsjes aan te steken, hapjes en een drankje en onderuit op de bank met een dvd. (het is weer eens wat anders als Netflix).
deze keer heb ik 3 film tips voor je, de 3 best beoordeelde film van dit moment.

Downton Abbey - De Film
de bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren terug voor de film. 
de succesvolle serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televiesie te zien waren.
bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. 
in totaal werd de serie 69 keer genomineerd voor een Emmy Award. 
de bioscoopfilm is geschreven door bedenker van Downton Abbey, oscarwinnaar Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria) en geregisseerd door Michael Engler (Downton Abbey).



Joker
Joker draait om de iconische aartsvijand en is een origineel op zichzelf staand verhaal dat nog niet eerder op het grote doek is vertoond. de film is een rauwe karakterstudie over Arthur Fleck, een rol vertolkt door Joaquin Phoenix.
Arthur is een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in de ontwrichte maatschappij van Gotham. overdag te boeken als clown, ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-up comedian, maar hij is zelf altijd de klos. 
gevangen in een vicieuze cirkel vol apathie en wreedheid, neemt hij één verkeerde beslissing die een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen tot gevolg heeft.

de film won twee Oscars, een voor beste mannelijke hoofdrol en voor beste originele filmmuziek.



Rocketman
gebaseerd op het verhaal over Elton John.
Taron Egerton is Elton John in deze film Rocketman, een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière.



extra: 

overlijden Chadwick Boseman
de Amerikaanse acteur Chadwick Boseman is op 43-jarige leeftijd overleden. (28 augustus 2020) 
hij was onder meer bekend van zijn rol als de superheld Black Panther in de succesvolle reeks stripverfilmingen van Marvel. 
Boseman leed aan kanker. 

Black Panther
Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa (Chadwick Boseman), die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. 
zijn moed als koning en Black Panther wordt op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. 
geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Scooziemouse GameTalk #4

Verwacht geen high tech gaming van mij, maar er zijn genoeg leuke spelletjes die erg leuk zijn om te spelen.  Sommig via een computer en and...