vrijdag 6 december 2019

Bol Top 3: kerst

bol.com is een van de beter verkooppunten online die in Nederland en België werkzaam is.
naast speelgoed, even terug kijkend op de spelletjes die ik afgelopen 2 jaar via hun heb gepromoot, leveren ze ook boeken, dvd's, games en heel veel andere spullen.
in dit onderdeel ga ik de bol top 3 met jullie doornemen, dit kan zijn van boeken, dvd's, games of iets heel anders. je kan het allemaal bij bol.com terug vinden!
maar ik zal het zoeken makkelijk maken voor je, als je op de link klikt kom je gelijk op de juiste plek als je iets ziet wat je wel zou willen hebben. 


alles in huis voor kerst
en terwijl Sinterklaas nog maar net weg maken we ons al weer druk om de kerstdagen.
het is maar één keer per jaar kerst en dan wil je natuurlijk dat alles perfect is om er een paar hele gezellige dagen van te maken. 
je wilt een mooi versierd huis, je gasten een heerlijk feestmaal voorschotelen en iedereen verblijden met de mooiste cadeaus. 
gelukkig ben je bij bol.com in één keer klaar. of je nu op zoek bent naar kerstverlichting en kerstdecoratie k of handige keukenhulpjes en feestelijk servies. 
ook voor scherp geprijsde cadeaus ben je aan het goede adres. 

ieder jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van kerst. 
verschillende kleuren, thema’s of nieuwe kleurencombinaties. bij bol.com hebben ze kersttrends van 2019 voor je op een rijtje gezet. 
van goud tot roze of juist heel nostalgisch met rood. 
elke trend heeft zijn eigen charme. voor welke kersttrend ga jij?



wil je je tafel voorzien van een ultieme kerstuitstraling? op zoek naar servies wat helemaal in teken staat van kerst? dan ben je aan het juiste adres.
tafelkleden, placemats, servetten en serveerchalen tot kerstborden, mokken en theepotten met een kerstuitstraling.



wat maakt kerst in het tuincentrum elk jaar zo bijzonder? die sfeervolle kerstdorpen! Kinderen en volwassenen kijken hun ogen uit. genieten van de zee van lichtjes, van de miniatuur gebouwen en kersthuisjes die onder sneeuw zitten. van alle bewegende voertuigen en de kerstpoppetjes die schaatsen en sneeuwballen gooien. 
thuis kun je ook genieten van zo’n prachtig kerstdorp? Bol.com neemt je mee in het maken van je eigen kerstdorp.



er is genoeg keuze om jouw kerst naar eigen smaak te maken.
ga er even voor zitten en klik op de link voor meer keuze om jouw kerst tot een toptijd te maken. fijne kerstdagen allemaal!!

https://www.bol.com/nl/m/kerstcadeau/?promo=Head_907_Mnav_1_Kerstcadeau_2


in het nieuwe jaar zal Bol. Top 3 verhuizen naar de tweede dinsdag van de maand!
tot het volgende blog .... 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

postcrossing#383

Hallo en welkom bij een nieuwe postcrossing. Jaargang 8 alweer, daarmee is postcrossing het langslopende item hier op het blog.  Dat vond ik...