vrijdag 23 maart 2018

te verwachten in de bioscoop 2018, #1

het ziet er naar uit de het komende jaar weer genoeg in de bioscoop gaat komen.
op zich niet zo verrassend, daar draait een bioscoop dan ook om: films!
ik heb er een paar voor je op rij gezet die je dit jaar nog in de bioscoop kan verwachten.



Ocean’s Eight
hoe zullen we Ocean’s Eight noemen, een remake? misschien is spin-off de beste naam, een spin-off van Ocean’s Eleven natuurlijk. Dit keer geen mannen die een roof beramen, maar acht vrouwen 
de connectie met het origineel, is voor het zusje van Danny Ocean, namelijk Debbie, gespeeld door Sandra Bullock , ook van de partij in deze gang: Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway en Rihanna.
de groep heeft het plan om een halsketting van een niet zo aardige gallerij-eigenaar te stelen.

release Nederland: 21 juni 2018 


Aquaman
Tot nu toe zagen we al Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice en Suicide Squad. In 2017 kwam daar Wonder Woman en Justice League bij . in 2018 krijgt een ander lid van de Justice league zijn eigen film, namelijk Aquaman, gespeeld door Jason Momoa.  hoewel deze film een stuk lager in de lijst van de Marvel films staat, omdat het nog niet echt de kwaliteit heeft waar ze op hoopten. maar voor de liefhebber van de helden zal dat verder denk ik geen probleem zijn?
release Nederland: 20 december 2018

Jurassic World 2
de kritieken over Jurassic World waren niet bepaald lovend te noemen maar de film bracht vele miljoenen in het laatje. het is zelfs een van de meest succesvolle films ooit.  er zijn inmiddels 4 jaar verstreken sinds het luxe park werd vernietigd door losgebroken dino's. als de slapende vulkaan van het eiland weer tot leven komt willen Owen en Claire een reddingsmissie starten om de overgebleven dino's te redden van uitsterving.
release Nederland: 7 juni 2018 

Fantastic Beasts 2
Grindelwald is ontsnapt. de enige die hem nog kan stoppen is de tovenaar die ooit zijn beste vriend was: Albus Dumbledore. maar Dimbledore zal de hulp nodig hebben van de tovenaar die Grindelwald al een keer eerder versloeg en zijn voormalige student was: Newt Scamander.
release Nederland: 15 november 2018 

tot het volgende blog .....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

postcrossing#379

Hallo en welkom bij een nieuwe postcrossing.  en ik val gelijk met de deur in huis, vorige week had ik een kaart die naar Duitsland ging. De...