zondag 4 februari 2018

toen en nu: Annie

ze is nu 46-jarige Aileen Quinn, in haar vrije tijd is ze nog steeds graag bezig met zingen en is de leadzangeres van de band Leapin’ Lizards. ook geeft ze sinds 2008 theatercursussen aan Monmouth University in West Long Branch, New Jersey. hoewel ze door de jaren heen -net als iedereen- is veranderd, heeft ze nog steeds die brede glimlach van toen.

Tomorrow, tomorrow, I love you tomorrow! You’re always a day away… hoewel de film jaren geleden uitkwam, in 1982 om precies te zijn, kunnen we nog steeds ieder lied uit de musical Annie uit volle borst meezingen. Aileen Quinn vertolkte het weesmeisje Annie in de gelijknamige musical en deed dit met verve. 
na het succes van Annie acteerde ze nog wat hier en daar. ook ging ze in de jaren die daarop volgde politieke wetenschappen studeren. in 2007 pakte ze de acteerdraad weer rustig op. zo was de roodharige schone te zien in de komedie 30 en speelde ze in 2014 een gastrol in de serie The Comeback Kids.

de film zat vol met muziek, "Tomorrow" mag dan misschien het meeste bekende nummer zijn van de film maar deze  was ook erg leuk.


tot de volgende keer ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten