woensdag 6 oktober 2021

postcrossing#269

hallo en welkom bij weer een nieuwe 📬postcrossing.
ik val maar gelijk met de kaarten in huis!
ik zei het vorige week al dat ik de kaarten voorraad weer had bij gevuld en dat ik ook nog kaarten uit mijn eigen webshop via Redbubble had besteld.
nou deze zijn inmiddels ook binnen. 
deze kaarten zijn weer gemaakt met ontwerpen via zepeto. dit gebruik ik alweer een heel tijd op mijn website en vooral op het Instagram account. 
ik wel wel even een ding recht zetten: de man die ik gebruik in afbeelding is niet mijn real-life partner. ik heb helemaal geen partner. 
het meisje met de bril is wel gebaseerd op mijn dochter. 
de afbeeldingen die ik heb gemaakt zij eigenlijk gewoon bedoel voor de lol, en ja ik wil best geloven dat er ergens iemand is die iets van zich zelf er in zou herkennen. 
de afbeeldingen zijn voor mij eerder een soort van verhaal in beeld bij een quote of iets wat er gebeurt is. en ja soms deel ik ook iets in beeld van wat mijn dochter en ik doen, gedaan hebben of aan het doen zijn, maar die staan niet op kaarten! 
misschien dat ik dat ooit nog doen maar voor nu even niet.
wel heb ik intussen 3 kaarten ontworpen van onze 3 katten, maar daar in kattenstreken 52  meer over.

gaan we door met de post van deze week. 
en deze week gaan we naar China, nou ja .. wij, de kaart gaat naar China.
en deze kaart zal een afstand van 7914 km gaan reizen voor het zijn bestemming heeft bereikt.
er was een wenslijstje maar de ontvangster was blij met elke kaart, maar toevallig stond er dat ze iets van Koningshuizen leuk vond en laat ik nou toevallig nog een kaart hebben van onze oud koningin Beatrix. 
dit is een afbeelding van een portret van onze Nederlandse oud koningin gemaakt door Sylvia Willink-Quiël. 
tja, ze schijnt een hele bekende Nederlandse schilderes en beeldhouwster te zijn maar ik beken eerlijk dat ik haar echt niet kenden.
maar ik ben ook niet het type wat heel erg geïnteresseerd is in kunst en zo.
ik zeg je wel eerlijk dat ik de afbeelding op de kaart erg mooi vind. we gaan de de reactie weer afwachten bij het ontvangst van deze kaart.

tja, we zijn dan eigenlijk alweer bijna aan het einde van deze postcrossing. 
afgelopen vrijdag was het Wereld Postkaartendag. ik zeg je eerlijk dat ik daar niet echt iets speciaals voor heb gedaan zoals een kaartje sturen of zo. 
'World Postcard Day' is bedoelt als de dag dat we vreugde vieren die ansichtkaarten brengen, door brievenbussen over de hele wereld te overspoelen met vrolijke post. 
ik zou de blikken van al de postbodes wel eens willen zien als ze op zo een dag de lawine van ansichtkaarten zien die ze mogen bezorgen. 
grappig feit is dat mijn ex, de vader van mijn dochter, als postbode hier in Nederland werkt. 
en zijn huidige vrouw werkt op een van de verschillende sorteercentrums van ons Nederlands postbedrijf. toch maar eens even vragen hoe hun werkdag was vorige week vrijdag. 
dan wil ik jullie voor nu weer bedanken voor jullie aandacht en graag tot het volgende blog .... 









Geen opmerkingen:

Een reactie posten

postcrossing#384

En afgelopen week is PostNL, ons Nederlandse postbedrijf, met een bericht naar buiten gekomen dat waarschijnlijk niemand zag aankomen. Ze ga...