donderdag 3 december 2020

Bol Top 3: kerst

Bol.com is een van de beter verkooppunten online die in Nederland en België werkzaam is.
naast speelgoed, even terug kijkend op de spelletjes die ik afgelopen jaren via hun heb gepromoot, leveren ze ook boeken, dvd's, games en heel veel andere spullen.
in dit onderdeel ga ik de bol top 3 met jullie doornemen, dit kan zijn van boeken, dvd's, games of iets heel anders. je kan het allemaal bij bol.com terug vinden!
maar ik zal het zoeken makkelijk maken voor je, als je op de link klikt kom je gelijk op de juiste plek als je iets ziet wat je wel zou willen hebben. 


kerst
het is weer de tijd van het jaar waar we (denk ik) toch wel naar hebben uitgekeken.
en als vieren we die misschien net iets anders dan anders door het coronavirus, we proberen er toch wat gezelligs van te maken.
en of je nu mee gaat in de trend en kleuren van dit moment of het gewoon klassiek, Bol.com heeft weer genoeg keuze om jouw kerst dit jaar gezellig en leuk te maken.
de keuze is weer reuze van kerstbomen tot de verlichting en de kerstballen, maar ook warme en cozy decoratie om jouw huis in kerstsfeer te krijgen.
ga eens een kijkje nemen, de link staat hier onder: 



tja, ik beken eerlijk dat ik het weer lastig vind om 3 dingen te selecteren.
toch heb ik maar weer een poging gedaan om er iets van te maken voor jullie.
er is zo veel keuzen, ik heb gekozen om 3 categorieën aan kerstspullen te delen, maar via de link hier boven komt je nog andere trends tegen.


Carnival Christmas
wil jij wat meer kleur in huis halen met de feestdagen? dan is Carnival Christmas de perfecte trend voor jou! 
Carnival Christmas is een kleurrijke, maar stijlvolle trend. het is alsof je een gemaskerd bal binnenstapt met warme, gedekte kleuren, pauwveren, en glitters. 
ga voor blauw, groen, paars, roze, goud en eventueel wat zwart. velvet elementen zoals sierkussens of poefjes maken het helemaal af.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=48855&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fm%2Fcarnival-christmas%2F&name=Carnival%20Christmas


kerstboom
een kerstboom in huis zorgt voor een echte kerstsfeer. 
met mooie lampjes, kerstslingers, kerstballen en kersthangers is het een echte sfeermaker. 
of je nu gaat voor een echte-, kunst- of alternatieve kerstboom, een boom mag niet ontbreken met de feestdagen!
ik beken: ik heb een kunstboom van ongeveer 40 jaar oud, voor zijn leeftijd ziet hij er nog goed uit maar een nieuwe zou geen kwaad kunnen, denk ik zo.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=48855&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fl%2Fkerstbomen%2FN%2F14334%2F&name=bol.com&subid=kerstboom%202020


kerstverlichting
met kerstverlichting haal je de sfeer in huis.
twinkelende lichtjes in de boom, lichtgevende sterren voor het raam, verlichte ijspegels of een lichtslang om het hek.
met kerstverlichting worden de donkere dagen zeker een stuk gezelliger.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=48855&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fl%2Fkerstverlichting%2FN%2F14335%2F&name=bol.com

de keuze is weer reuze dit jaar!
heb je wat leuks kunnen vinden?
hoe dan ook, ik wens jullie allemaal een hele fijne kerst en een goed 2021!

tot het volgende blog .... 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Grote verandering bij PostNL

foto: ? PostNL komt om de dag langs Hoewel het aantal brievenbuspakketjes alleen maar toeneemt, staat PostNL toch op het punt om een grote v...