vrijdag 22 september 2017

Netflix goed voor je relatie

relatieproblemen? in plaats van je seksleven te reanimeren kan je ook gewoon lekker op je luie gat series gaan kijken. wat blijkt nu? samen Netflixen is vet goed voor je liefdesleven.
waren er eerder nog de berichten dat Netflix juist slecht voor je relatie zou zijn komen ze nu met dit bericht.


uit een onderzoek getiteld ‘Let’s Stay Home and Watch TV’ werd geconcludeerd dat samen in een fictieve of semi-fictieve wereld verdwijnen de band met elkaar kan versterken. 
vooral voor stelletjes die geen gemeenschappelijke vrienden hebben doen een paar afleveringen van je favoriete  show wonderen. 
door gezamenlijk kijken leer je namelijk nieuwe personages ‘kennen’, een beetje vergelijkbaar met het maken van nieuwe vriend.

259 stelletjes hebben meegedaan aan het onderzoek. 
allemaal moesten ze dezelfde vragen beantwoorden over hun relatie, over hun vriendengroep en natuurlijk over hun mediagebruik. net als lovers met veel gemeenschappelijke vrienden, zijn stelletjes die meer series of tv-programma’s kijken over het algemeen meer tevreden over hun relatie dan mensen die dat niet doen.

dus verloopt het allemaal een beetje stroef tussen jou en je eega? 
schaf een Netflix-abonnementje aan en red je relatie. 
bonusvoordeel: je hoeft niet je mond open te trekken, dus over bloemetjes en bijtjes lullen terwijl je krampachtig zoekt naar raakvlakken is verleden tijd.

wist je dat: 


* maar liefst 42% vraagt iemand op de eerste date alleen maar omdat ze dezelfde series      leuk vinden.  meer dan de helft zegt ook expres bepaalde filmgenres op zijn of haar online    dating profiel te vermelden omdat het andere geslacht dit aantrekkelijk zou vinden. 
77% van de mensen vindt het praten over films en series een goede ijsbreker tijdens een eerste date.* als je het niet zo eens bent met de filmkeuze van je partner en de eeuwige strijd probeert op te lossen gebruikt 47% van de mensen de 'show voor show' tactiek. 
om en om mogen de partners dan kiezen waar naar gekeken wordt. * 56% vind zijn of haar partner knapper omdat ze samen shows kijken. 
we schijnen het aantrekkelijk te vinden als we dezelfde shows leuk vinden. 
onze partners zouden volgens deze resultaten helemaal woest aantrekkelijk worden 
als we een actie-thriller kijken of een documentaire.* en goed nieuws voor iedereen die altijd blut is maar wel wil daten: Netflix heeft daten 
een stuk goedkoper gemaakt. 6 van de 10 ondervraagden zegt liever thuis bij 
iemand Netflix te kijken op een date, dan naar de bioscoop te gaan.
maar dat kan misschien ook nog zijn omdat ze gewoon niet veel geld willen uitgeven 
op zo een eerste date.tot het volgende blog ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten