zondag 20 maart 2011

sterren dansen op het ijs 8

deze vrijdag begon de show (hoe kan het ook anders) met de media-rel rond ralf.
ralf was er zelf ook.
Nogmaals bracht SBS onder de aandacht dat er niets is mis gegaan en ook Ralf gaf aan vertrouwen te hebben in SBS en dat hij het jammer vindt, maar het heeft geaccepteerd.

in deze show schaatsen de kandidaten een solo(met hun partner)maar ook een kur waarbij er mee de werking was van holiday on ice-dansers.
monique begon,haar eerste kur was goed gevult met van alles,haar tweede was goed en ging naar eigen zeggen redelijk gelijk.
michael was daarna,en wonderen bestaan,hij deed een lift met zijn partner,zijn eerste echte lift sinds zijn deelnemen,in zijn tweede kur ging alles goed gelijk en het dansen was echt goed,daar had hij zich dus niet druk over hoeven maken.
vivian had een mooie kuur en die val op het einde was geen foutje maar hoorde er bij,in haar tweede kur was wel een stukje waarbij ik me afvroeg hoord dit er nou bij of is dit een foutje.
sieneke blijft lachen wat er ook gebeurd,ze werdt dan ook weer vrolijk heen en weer geslingerd,haar tweede kur ging ook goed,klein balans foutje maar de juty gaf daar ook bij aan dat het best een moeilijk lift is dus toch wel knap was dat de die had gedaan.
en dan jenny,die is gewoon toppie,haar tweede kur had een hoog tempo en ging super goed.

de punten:
jenny: 10.0+10.0=10.0
michael: 8.8+8.8=8.8
sieneke: 8.5+7.8=8.1
monique: 8.0+8.0=8.0
vivian: 7.0+7.8=7.4



na een optreden van gerard joling met zijn nieuwe single "hou je morgen nog steeds van mij?" was er weer de gevreesde skate-off.
in de skate-off zaten monique en vivian.
helaas voor vivian houdt het voor haar naar 8 weken op.

met jenny,sieneke,monique en michael nog over zijn we bijna aan de finale van sterren dansen op het ijs maar nog een paar weekjes.
nog twee weken en we weten welke twee er in de finale staan.
volgende week om 20.30 weer een nieuwe sterren dansen op het ijs.

tot het volgende blog....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

postcrossing#383

Hallo en welkom bij een nieuwe postcrossing. Jaargang 8 alweer, daarmee is postcrossing het langslopende item hier op het blog.  Dat vond ik...