vrijdag 29 juni 2018

choquerende! de waarheid achter olifanten ritjes

het is niet vreemd dat toeristen in Thailand en naburige landen ritjes maken op de rug van een olifant, als leuke exotische vakantieactiviteit. 
er zit echter veel dierenleed achter deze attracties, wat we niet altijd weten.
recent geplaatste foto’s op sociale media bewijzen dat maar weer eens. 
de foto’s afkomstig van een olifantenpark in Thailand werden op facebook geplaatst en onthullen de vreselijke praktijken die spelen achter de schermen bij deze toeristen attracties.
het is ontzettend ziekmakend en naïef van de toeristen. 
je kan tegenwoordig gewoon googlen hoe de olifanten getraind worden voor dit soort attracties. in juni besloot de Facebook pagina genaamd ‘Patong Beach’ om onverwachts foto’s te publiceren van een olifantenpark in Phuket. Phuket is een van de meest populaire bestemmingen in Thailand. 
de publicatie zorgde voor veel ophef.


de foto’s tonen de vreselijke manieren waarop de olifanten ‘tam’ worden gemaakt. 
veel te kleine kooien, zweepslagen en mishandeling zijn de gereedschappen die worden gebruikt om de olifanten onder controle te krijgen. 
een industrie gebouwd op dierenleed dat door veel onwetende toeristen wordt gesteund.
de foto’s werden gepubliceerd in de hoop dat toeristen deze industrie zullen boycotten, als ze weten wat er allemaal bij komt kijken. 
echter zijn nog steeds veel te veel mensen niet op de hoogte van deze duivelse praktijken. daarom dit blog, vreselijk maar nodig.
hier onder staat nog een link met beeld, het is vrijblijvend of je de beeld wil zien of dat de foto's al genoeg hebben gezegd! 

https://youtu.be/SVckvi_gWVo

(beelden van Wildlife Friends)

dit soort dierenleed kan alleen gestopt worden als het meer onder de aandacht komt! 
deel dit blog, als je wild, zodat je zeker weet dan niemand van je vrienden of familie deze industrie vol dierenleed steunt als ze op vakantie zijn!

tot het volgende blog ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten