dinsdag 8 augustus 2017

Celebrity Myths

geruchten over beroemde mensen begonnen al voordat het internet werd uitgevonden, en zodra het tot stand kwam, werd het Web overstroomd met eindeloze sappige celebrity roddel. 
sommige van de zo smakelijk geruchten worden werden zo levendig voor gehouden dat mensen het eigenlijk begonnen te geloven.
of ze ook waar zijn of niet, het blijft toch smakelijk geroddel om te lezen.
dit zijn een paar van die smakelijke myths die rond gaan.


Elvis zal altijd in ons hart leven. maar sommige fans van de rock 'n' roll king blijven het bewijs vinden dat de zanger zijn eigen dood in scene heeft gezet en gewoon ergens verblijft in alle rust.
de dag na zijn overlijden, kocht iemand met de naam John Burrows een enkeltje naar Buenos Aires in Memphis Airport. het gerucht gaat dat Burrows keek en sprak net als Elvis zelf. er is meer: ​​"John Burrows" is een bijnaam die Elvis Presley gebruikt wanneer hij anoniem een ​​hotelkamer wilde boeken.
Prinses Diana en haar familie hebben jarenlang de focus gelegd op veel belachelijke samenzweringsteorieƫn. de roodharige prins Harry is geen uitzondering: blijkbaar zou zijn echte vader, volgens geruchten James Hewitt en niet prins Charles zijn.
Zelfs als prinses Diana en Hewitt in een relatie waren, kon hij nauwelijks de vader zijn van haar jongere zoon: tegen de tijd dat Hewitt de prinses van Wales ontmoette, was Prins Harry geboren.
Harry lijkt meer op zijn oom, Diana's broer Charles Spencer. dit is niet verwonderlijk omdat kinderen soms minder lijken op hun ouders en meer als andere familieleden.van deze beroemde legende zegt men dat het lichaam van de grote animator cryogeen bevroren was om in de verre toekomst wakker te worden wanneer de juiste technologie beschikbaar zou zijn.
deze theorie is werd waarschijnlijk een gerucht na de dood van Walt Disney, toen destijds ontstaan omdat de filmproducent interesse in deze technologie getoond. 
in werkelijkheid koos Walt vuur over ijs. na de crematie zijn zijn overblijfselen begraven in een van de gedenktekens in Los Angeles.de fans van de popster hebben een theorie dat Katy Perry niet Katy Perry is! 
en zelfs Kathryn Hudson (Katy koos ervoor om haar moedernaam te gebruiken om verwarring te voorkomen met de actrice Kate Hudson). zij geloven dat haar echte naam JonBenet Ramsey, de kinderschoonheidsspelerwinnaar, is.
Ramsey overleed op 6-jarige leeftijd en het mysterie dat haar dood omringt, blijft tot op heden onopgelost. 
blijkbaar was dit en de gelijkenis van JonBenet en Katy de reden voor deze absurde theorie. het is vrij makkelijk om dit gerucht op te lossen: tegen de tijd dat Ramsey geboren was, was Katy al  6 jaar oud.sommigen beweren dat legendarische zanger doet alsof hij blind is omdat hij basketbalspelletjes koopt, tv's koopt en eens een vallende microfoon probeerde te vangen . 
het enige wat de supporters van deze samenzweringstheorie moeite hebben om uit te leggen, is waarom Stevie Wonder zich zou voordoen alsof hij al 67 jaar blind was


tot het volgende blog ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten