donderdag 9 maart 2017

beauty trends aankomend seizoen 2017

gooi je beauty remmingen maar overboord want dit seizoen komen de meest uitgesproken make up trends ooit. ook de ‘no’ make-up en out of bed haar look is een trend. 
van felle blush en poppy kleuren rondom de ogen tot aan metallic oog make up, het kan niet gek genoeg. de jaren 80 zij weer terug!
ik ga je nu heus niet wijsmaken dat je nu ook met je gezicht in een bak glitters moet gaan hangen. maar van een beetje inspiratie kan geen kwaad, toch?


No make-up
deze trend staat haaks tegenover alle trends: de 'no’make-up' trend. want hoe bevrijdend is het om eens een dagje zonder make-up de deur uit te gaan? en ja, vals spelen mag met een klein laagje bb cream of een subtiele blush geeft het toch nog die naturelle look.
Kleur bekennen
na jaren van minimalistische looks en mode, is het tijd om kleur te bekennen. de jaren tachtig stonden garant voor veel kleur, ook op de ogen. je ging voor oogschaduw in roze, geel, blauw of groen; het mag allemaal weer. en metallics zijn ook helemaal hot.


Blush bomb
deze uit de jaren ‘80 overgewaaide beautytrend is er eentje om van te blozen. destijds zagen we extreem veel blush op de wangen,  blush kleurt niet alleen prachtig op de wangen maar dient ook perfect je oogschaduw fel te gebruiken. 
Glossy business
gloss is al lang niet meer alleen geschikt voor de lippen. dit jaar zien we gloss op de lippen, ogen, wangen; zo’n beetje overal op het gezicht. gloss staat mooi bij een naturel look of juist een avond look waarbij je de gloss aanbrengt op je lippen of ogen. Glitter everywhere
ook glitters zien we dit seizoen in overdaad. Op of juist onder de ogen, op lippen en over de rest van het gezicht, aan glitters geen gebrek . deze look is heus niet alleen geschikt voor de avond, ook overdag is een glittertje toegestaan. Durf jij?tot het volgende blog ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten