dinsdag 17 januari 2017

haar trends 2017

een nieuw jaar staat voor veel mensen gelijk aan een nieuwe start. we nemen onszelf voor een beter jaar dan dat ervoor te nemen en willen vaak ook een beter, leuker, fitter en knapper mens zijn dan het jaar ervoor. we sluiten massaal sportschool abonnementen af, storten ons op een dieet en we ruimen zo nodig onze kledingkast op. Want zeg eens eerlijk: niets laat je meer een nieuw mens voelen als een nieuw kapsel. en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Want of je nu voor de rommeligste krul ooit gaat of de schaar in je lange lokken laat zetten; er is voor ieder wat wils.  hier zijn een paar haar trends voor 2017.
of je nou een bob of haar tot op je knieën, er is één trend die zich niet laat beperken door de lengte van je haar. en dat is de blunt cut. Oftewel: alles op één lengte en lekker bot afgeknipt.








Is het blond? Is het bruin? het is bronde! een soort heerlijke samensmelting van blond én bruin en daarom voor heel veel dames een kleur om eens uit te proberen. het oogt lekker naturel en kan best tegen een stootje. 


de pony. daar is -ie weer! in 2017 ontkom je er bijna niet aan en niet zo'n beetje ook. het soort maakt niet zoveel uit, kort en bot of lang en rommelig. het mag zo gek zijn als je wild als het maar bij je gezicht past zeggen de kenners.


je hoeft niet bang te zijn dat jij met je korte coupe wéér niet mee kan doen aan de laatste haartrends? nergens voor nodig. want ook het korte koppie is hipper dan hip. een beetje een mannelijke uitstraling: kort van achteren met een nonchalante lok bovenop.







balayage klinkt niet alleen een chic maar dat het het als haartrend ook bijzonder goed te doet. alsof de zon met je haar gespeeld heeft. dit jaar steken we die look in een nieuw jasje. eentje in een koperkleurig jasje! ziet er toch goed uit, toch?








ben je niet zo handig met je krultang of heb je niet altijd zin of tijd hebben om je krul een handje te helpen, dan maakt dat niet uit, je krul mag rommelige zijn. denk dan aan de krullen die je hebt als je je vlechten eruit haalt of de slag die je overhoudt na het slapen met een knot. Zó rommelig!




ik ben absoluut geen trendsetter met mode en looks maar er staan er zeker een paar bij die ik wel leuk vind.
niet te kort en niet te lang moet me haar zijn en de rommelige look is prima voor mij en dat gemixt met die koperkleur ... ja, het lijkt mij wel wat.
ik hou er niet van om een uur eerder uit me bed te komen om me haar en make up te doen!
o, wacht even! ik gebruik geen make up .... alleen als ik een uitje heb of zo.
nee, ik hou van lekker simpel en geen gedoe, en deze trends voor 2017 bieden mij best wel een mogelijkheid om daar wat mee te doen.
en zit er voor jouw wat bij?

tot het volgende blog ..... 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten