dinsdag 10 januari 2017

films om naar uit te kijken!

filmjaar 2016 heeft ons weer een paar goeie film gegeven.
daarom hier een lijstje met films om naar uit te kijken in 2017 die gaan uitkomen.
met een aantal vervolgfilms waar vol smacht naar wordt uitgekeken.


The Mummy
the mummy heeft een lange geschiedenis, de eerste film die de titel gebruikte draaide al in 1932 in de bioscoop. 
centraal staat vrijwel altijd een Egyptische prins die per ongeluk tot leven wordt gebracht en daar niet blij van wordt.  de trilogie die in 1999 startte had een humoristische en avontuurlijke toon dankzij de hoofdrol van Brendan Fraser.  een nieuwe reboot gaat het anders aanpakken. zo krijgt Tom Cruise de hoofdrol van onderzoeker Tyler Colt. 
De mummie die ontwaakt is dit keer vrouwelijk en ze brengt een kwaadaardigheid mee die door de eeuwen heen flink heeft liggen sudderen.
Beauty and the Beast
het verhaal van beauty and the beast blijft zeer populair en is dan ook een aantal keren verfilmd. waarschijnlijk de meest geliefde versie is de Disney-animatie uit 1991. deze dient dan ook als basis voor een zogenaamde live action remake, kortom gespeeld en gezongen door echte acteurs. de grote klapper is natuurlijk dat Emma Watson (Harry Potter) de hoofdrol van Belle zal spelen. haar landgenoot Dan Stevens zal veranderen in het beest. Disney bespaart kosten nog moeite en verzamelde een aantal bekende namen die soms alleen hun stemmen lenen, waaronder Ian McKellen, Ewan McGregor, Emma Thompson en Luke Evans.
Star Wars: Episode VIII
The Force Awakens, het eerste deel in een nieuwe trilogie werd juichend ontvangen. het bekende verhaal met nieuwe personages en oude bekenden groeide uit tot een van populairste films aller tijden. The Force Awakens eindigde met een geweldige cliffhanger waarbij nieuwe heldin Rey een zwijgende Luke Skywalker confronteerde en zijn lightsaber teruggaf. zoals altijd bij Star Wars gaan fans zich te buiten aan allerlei speculaties hoe het verhaal nu verder moet. velen hopen namelijk op een terugkeer naar de duistere toon van The Empire Strikes Back. te perfect getimede trailers zullen ervoor zorgen dat niemand zal vergeten dat er een nieuwe Star Wars in de bioscoop verschijnt, ongetwijfeld rond Kerst 2017. verder is over dit deel nog niet zo heel veel bekend.

in dit deel is de onlangs overleden Carrie Fisher nog wel te zien.
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
de vijfde pirates of the caribbean film zal ongetwijfeld meedingen naar de titel van kaskraker van 2017. maar dan moeten de makers, gezien de concurrentie, wel flink uitpakken. ze wisten in ieder geval Orlando Bloom te verleiden tot een terugkeer nadat deze deel 4 oversloeg. de excentrieke kapitein Jack Sparrow krijgt dit keer te maken met de Spaanse spookkapitein Salazar (Javier Bardem). beide kapiteins zijn op zoek naar de drietand van Poseidon die de bezitter macht geeft over alle zee├źn.


tot het volgende blog ....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten