vrijdag 8 juli 2016

wat zegt je nagellak kleur over je?

Je kledingstijl zegt veel over wie je bent. net zoals de sieraden of accessoires die je draagt. maar wist je dat je ook al veel over iemand kunt zeggen door eens goed naar haar nagels te kijken? ga jij bijna altijd voor helder rood? dan ben je elegant en super stijlvol. 
liever een neon kleur? dan ben je iemand om wie mensen niet heen kunnen. 
benieuwd wat jouw favoriete nagellak kleur over jou zegt?


1. Nude

nude kleuren hebben het grote voordeel dat ze altijd en overal kunnenje weet in ieder geval zeker dat je je om je nagels niet druk hoeft te maken als je graag deze kleur draagt.  grote kans dat jij graag efficiënt werkt, je niet druk wilt maken om onbelangrijke zaken maar er wél verzorgd bij wilt lopen. 


2. Rood
een rode nagellak is tijdloos en klassiek. is dat jouw favoriet? 
dan ben je waarschijnlijk hartstikke elegant en ongedwongen chique. 
grote kans dat je naast rode nagellak ook een sucker bent voor witte blouses, zwarte blazers en klassieke pumps.

3. Wit

witte nagellak geeft je look een iets jongere en moderne uitstraling.  het laat zien dat je bovenop de laatste trends zit en stiekem hartstikke cool bent. wit is ook het perfecte canvas voor allerlei hippe creaties, van marmer tot grafische patronen, je kunt er alle kanten mee op. 


4. Zwart

draag jij het liefst zwarte nagellak? dan heb je volop zelfvertrouwen en sta je stevig in je schoenen.  je bent niet op je mondje gevallen en je weet precies wat je wilt. deze kleur past dus bij alle powervrouwen onder ons!


 5. Neon

om een neon kleur kun je moeilijk heen. Net zoals om jou trouwens! je bent niet bang om op te vallen en doet alles graag net even anders dan anders.  Je bent vaak de gangmaker van de groep en de eerste die een uitdaging aangaat. 


6. Pastel

ben jij gek op zachte, zoete kleuren op je nagels? Je bent lief en zorgzaam, houdt stiekem best van meisjes-dingen en je bent er altijd voor je vrienden en familie. je bent dol op sprookjes en op jouw prins op het witte paard als je die eenmaal gevonden hebt. 


(Bron: msn lifestyle)

en heb je jezelf ergens in kunnen herkennen?
pastel is wel waar ik voor zou kiezen.
ik heb echt een probleem met nagellak: ik krijg er hele erge hoofdpijn van!
echt! als ik de lucht van nagellak nog maar ruik dan voel ik mezelf al misselijk worden en binnen no time heb ik knallende hoofdpijn.
hier in huis heb ik dus liever niet dat het gebruikt word. iemand die met gelakte nagels hier komt is geen probleem, dat gaat goed en nergens last van.
hoe ik er aan kom, ik weet het niet?
maakt niet uit ook, ik ben niet echt zo een type die keurige netjes met gelakte nagels rond loopt.  ik ben meer simpele type die al die extra dingen niet nodig vinden.
puur natuur, wat je ziet is wat het is!

tot het volgende blog .....
1 opmerking:

  1. ik vind persoonlijk rood het mooist vooral omdat die tijdloos is.

    BeantwoordenVerwijderen