vrijdag 1 juli 2016

gênante koppel-momenten

je bent smoorverliefd en jullie brengen wel heel veel uurtjes met elkaar door.
maar soms heb je van die momenten die kunnen gebeuren waarbij je wel door de grond kan zakken, zo genant!
dit zijn een paar van die te vermijden momenten.


een wind laten tijdens het vrijen
tijdens een intensieve en gepassioneerde vrijpartij waarbij je spieren in sommige standjes helemaal ontspannen kunnen er luchtjes vrijkomen die een ongepast geluid maken. houd er rekening mee!

een blunder maken tijdens een familiediner
iets opmerken in de trant van: “o ja, die vervelende tante over wie je me pas vertelde”, waar diezelfde tante bij zit… volgende keer even nadenken voordat je iets zegt en zeker even rond kijken of die gene niet aanwezig is.

foto van je ex
ook al ligt je vorige relatie al lang en breed achter je, toch is het altijd gênant als je nieuwe vlam een foto van jou en je ex ziet, waarop je er net een beetje te gelukkig en verliefd uitziet. 

te origineel met ...
standjes uitproberen is natuurlijk heel opwindend maar het pakt niet altijd succesvol uit. vooral niet als je niet de lenigheid en souplesse om dit te doen. je loopt het risico dat je je in moeilijke bochten moet wringen... en dat het een grote afknapper wordt.

er gebeurt niets…
nog zo een pijnlijk moment, wanneer je partner maar geen erectie krijgt, ondanks al je pogingen? een situatie waar je mee om moet zien te gaan, het liefst met humor.

een orgasme faken …
en betrapt worden! dat je doorgaat met doen alsof je waanzinnig geniet, terwijl je partner je al niet meer aanraakt. een zeer pijnlijk moment, waarop je moet zijn voorbereid!
Betrapt worden
op heterdaad betrapt worden terwijl je je nieuwsgierig zijn of haar sms’jes, e-mails en telefoontjes checkt. pijnlijk, want je kunt jezelf verstrikken in onbegrijpelijke verklaringen. vaak word dit ook gezien als gebrek aan vertrouwen.

er zijn nog vel meer moment te bedenken waar bij je jezelf wel naar de maan zou willen schieten maar ik heb er zo maar even een paar op rij gezet, misschien heb je er wat aan.


tot het volgende blog ....
Geen opmerkingen:

Een reactie posten