zondag 7 februari 2016

de perfecte man

ik had het al gezegd, als ik de perfecte vrouw onder de loep neem doe ik dat ook met de mannen, wij vrouwen hebben daar ook wel een bepaald droom beeld bij.
en voor de mannen geld het zelfde als de vrouwen, wees blij met hoe je bent en ik geloof heus wel dat ook zij kijken naar de mannen die we op tv zien, wie wil er nou niet uit zien als Brad Pitt of George Clooney?
wij vrouwen kijken graag naar een gespierde borstkas, en het hoeft echt geen bodybuilder te zijn maar zo een gespierde borstkas zou het gevoel van veiligheid bij vrouwen geven.
vrouwen vinden de borstkas het meest sexy onderdeel van een mannenlichaam, ook speelt borsthaar een rol hier in. zware beharing vinden we niks maar lichte beharing zijn we oké mee. met je hoofd op zijn borst terwijl je met je vinger met het borsthaar speelt.
de armen van een man zien vrouwen graag gespierd, de fantasie dat een stel gespierde armen je vast houden speelt weer een rol in de geborgen veiligheid die we zoeken in onze droomprins.
daar aan toegevoegd is dat ruim 67% van de vrouwen een man met tattoos sexy vindt.
ogen zijn ook wel een punt waar we op letten. de ogen worden een afspiegeling van je ziel genoemd, we kijken niet alleen naar de kleur maar ook naar de vorm. wie valt er nou niet voor een man met van die schattige pret oogjes?
naast de ogen kijken vrouwen ook naar de lippen van een man, doorgaans zijn de lippen die medium groot zijn het gene wat aantrekkelijk is.
om het gezicht compleet te makken is het kapsel iets wat ook mee speelt in onze keuze aantrekkelijk.
een iets ouder man die al grijze haren begint te krijgen heeft toch wel iets aantrekkelijks.
een lange baard houden vrouwen niet echt van maar als je een stoppelbaardje heb vinden vrouwen dat weer sexy. uit een onderzoek is gebleken dat een man die ongeveer 10 dagen zich niet had geschoren als het meest aantrekkelijk werd genoemd.
tevens schijnt dat kriebel gevoel wat een vrouw van een stoppelbaard over de huid voelt ook nog lust opwekkend te zijn tijdens de seks.
iets waar we op afknappen is overdreven stoer gedrag en met namen als mannen over de grote van hun geslachtsdeel praten of hoe goed ze in bed zijn.
we nemen ook graag zijn intelligentie onder de loep, hij hoef geen wetenschapper te zijn maar meer dan 1+1=2 weten is wel gewenst. we kijken hier mede ook naar om te vast stellen of hij als toekomstige papa wel de kwaliteiten bezit, onbewust schijnen vrouwen zijn intelligentie aan vaderschap te koppelen.
dan heb je ook nog het type players of de eeuwige vrijgezel, vaak hebben ze the looks waar meiden voor vallen maar bij voorbaat kansloos, ze lijken zich niet te kunnen binnen aan één persoon.
als vrouw is het een uitdaging achter zo iemand te jagen maar we geven uiteindelijk toch op omdat het geen toekomst bied.
en dan de meer gevulde man, vaak vinden vrouwen juist in zo een man wat ze zoeken.
net als bij vrouwen is het meer aan "vulling" wat knuffelen aangenamer maakt. ook zou het karakter van deze man beter zijn als de macho-man. stoer zijn is geen optie, wat je ziet is wat je krijgt.
in bed zou hij ook beter zijn, ze nemen de tijd om een vrouw .... ach je snapt het wel. dit komt vaak voor uit de onzekerheid die ze voelen door hun lichaam waar door ze meer willen uit proberen als bewijs van mannelijkheid die net zo goed is als de spierbundel. ach, spreekwoord hier in Nederland zeg niet voor niets, "goed gereedschap hangt onder een afdakje."
terwijl een macho zo zeker is van zijn prestatie wat achter af de grootste afknapper is.
feit blijft dat mannen net zo verschillend zijn als vrouwen en we net als wat ik bij de vrouwen er maar een dikke middelvinger naar moeten opsteken. wees happy met hoe je bent en ren niet gelijk naar de sportschool.
we denken allemaal verschillend en wat de ene perfect vind, vind de andere weer niet. zo zal het altijd zijn en altijd blijven.
mensen verschillen, in soorten en maten en er zal altijd iemand zijn die opmerking maakt over je.
tot het volgende blog.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten