zondag 24 januari 2016

duur telefoontje

iets wat niet meer weg te denken is in ons leven is een mobiele telefoon.
waar de een het ziet als gemak bij pech onder weg zijn er ook die onderweg naar het toilet terug gaan om hun telefoon te pakken.
er zijn alleen in Nederland meer dan 19 miljoen mobieltjes in omloop. model en merk van telefoons zijn enorm maar er zijn een paar van die toestel die wel erg prijzig zijn uitgevallen, die stop je toch liever in de kluis dan in je broekzak.

de gold edition nokia 8800: 5.0 megapixel camera, 64 mb geheugen en heeft de gebruikelijke functies, mp3-speler, een fm radio en bluetooth. het is de buitenkant die hem bijzonder maakt, de buitenknt is namelijk gemaakt van 25 karaats goud! zijn oplader is ook nog eens van goud.
prijs; $2.700. ( ongeveer 2,5 miljoen in euro's)


iphone princess plus: deze is ontworpen door de Oostenrijker Peter Aloission, ook bekend door zijn prijzige mobieltjes van motorola en nokia.dit type iphone is de duurste ter wereld.
dit model is voorzien van maar liefst 138 diamantjes met de zo gezegde "prinses cut". naast deze diamanten zijn er ook 180 briljant geslepen diamanten verwerkt op dit edelmetaal van 18 karaat wit goud. de technische functie zijn zo als we die bij de gewone alledaagse iphones vinden.
prijs: $176.400 ( ongeveer rond de 120.000 euro)


goldstriker iphone 3GS supreme: dit mobieltje is van 22 karaats   goud en voorzien van 136 diamanten en heeft een navigatietoets van zeldzaam 7.1 karaats diamant.
van deze is er maar één exemplaar. ook de verpakking was uniek, een granieten doos van 7 kilo met een voering van nubuck leer.
de waarde is geschat op 3,2 miljoen.hoewel ze wel mooi er uit zien, hebben ze allemaal de zelfde functies als de hedendaags mobieltjes.
alleen zijn de prijs kaartjes van deze wel wat hoog. voor mij is het hebben van zo een toestel als hier boven willen pronken met je rijkdom.
als iemand zegt een toestel te hebben van rond de 300 euro noem ik hem al gek.
ik hem maar een simpel samsung S5 maar voor mij is het goed genoeg, ik ben maar een simpel ziel die van simpele dingen houdt.
ik heb nog wel meer toestellen gevonden met een aardig groot prijskaartje maar die hou je voor een andere keer tegoed.
tot het volgende blog ......Geen opmerkingen:

Een reactie posten