dinsdag 15 december 2015

vreemd kinderspeelgoed

soms zie je als ouder kinderspeelgoed waar ik zo me vraagtekens bij zet of ik met zo iets me kind wel wil laten spelen. nu heeft mijn dochter de leeftijd dat speelgoed niet iets is waar ze mee bezig is maar zelfs zij kreeg een rood kleurtje op de wangen na het zien van deze foto's.
het speelgoed is misschien niet zo het probleem het is meer het ontwerp en hoe het er dan uitziet. hoe een ontwerper dit dan zo heeft kunnen bedenken is een raadsel voor mij.

tja.. dit is zo een vinger die je dan over je eigen vinger heen schuift(??)
schijnbaar is dit zo een glow-in-the-dark geval. grappig bedoelt voor de E.T fans maar als je naar dat ding kijkt lijkt het eerder op een dildo als speelgoed waar je je kind mee laat spelen.


en wat denk je van deze wolverine?
ongetwijfeld erg leuk speelgoed maar het komt wel heel vreemd over gezien de plaats waar het opblaas-tuitje zit.
ligt iets gevoelig hier in Nederland denk ik zo als ik terug denk aan onze heilig kerkheren en wat ze met kleine jongens hebben uit gehaald.


het is toch van de gekke als je dit zo ziet!
welke idioot heeft dit soort speelgoed uitgevonden,en dan voornamelijk hoe het er uit ziet.
het is misschien onschuldig bedoelt maar als ouder wil je toch nog even goed nadenken of je je kind hier mee wil laten spelen.


deze knuffel-superman ziet er ook maar vreemd uit.
krijg er een idee bij die ik niet eens wil hebben. doet me denken aan iets wat ik ooit op tv zag. van die real life dolls ....het doeleinde van deze poppen zijn om,vooral voor mannen bedoel,als gezelschap(??) of  om hun lust/zin te ... je snapt het misschien al.
goeie god! dit zou je je kind toch niet met kerst geven?
nee,kom op .. dit kan echt niet als kinderspeelgoed.


maar deze hier spant vind ik persoonlijk wel de kroon.
50 tinten grijs onder de teddyberen!
echt als je zo dit speelgoed bekijkt dan vraag ik me echt af welke malloot heeft dit ooit goed gekeurd als kinderspeelgoed?
ik persoonlijk zou dit me kind echt niet geven,misschien dat er iets te veel doorgedacht word bij dit speelgoed maar wees eerlijk,dit ziet er toch wel heel vreemd uit?

Nederlands zijn dan misschien wel nuchter volk en ze zijn heus wel iets gewend maar dit is toch echt speelgoed wat ik hier nog nooit in de winkels heb gezien.
dit zag ik staan op een Amerikaanse site over vreemd speelgoed en eerlijk waar het is werkelijk vreemd speelgoed.
zou jij als ouder iets van dit aan je kind geven of deel je de mening dat dit wel hele opmerkelijk,zullen we het maar foutjes noemen, hebben.
tot het volgende blog

1 opmerking:

  1. Er zitten inderdaad wel wat vreemde dingen tussen. Gelukkig denken kinderen nog niet zo als ouderen. Maar als ouder zijnde zou ik dit speelgoed niet nemen. Gelukkig is er heel veel speelgoed in de wereld dat wel normaal is en genieten mijn kinderen volop in hun speelhoekje.

    BeantwoordenVerwijderen