zaterdag 14 april 2012

isa en purk

inmiddels is Isa alweer een tijdje bij ons. na wat kleine probleemtjes gaat het nu een stuk beter. een van die probleemtje heeft er de maatregel "hondenbench" met zich mee gebracht. zo dra ik en me dochter weg waren was het een waar drama wat Isa betreft. piepen janken en nog wat andere dingen die het niet echt leuk maakte voor me pa maar ook niet voor mij al ik weer thuis kwam. maar deze oplossing is een zegen niet alleen voor ons gezin maar ook voor Isa zelf,die is een stuk rustiger geworden. de term hondenbench is ook niet echt gepast want als zij er niet in is wordt de bench omgedoopt tot kattenbench. Purk schijnt het een hele leuk plek te vinden om zijn slaapje te doen.
met de katten in huis heeft Isa duidelijk kennis gemaakt. Dondertje en Sam willen met rust gelaten worden(de oudjes in huis 19 en 14 jaar) en dat gebeurd dan ook,met alle respect voor elkaar zal ik maar zeggen. dino was van af het eerste moment een kat die ze graag mag uitdagen voor een spelletje,dat door dino met vol overgave wordt beantwoordt. staart pakken is het spel,Isa hapt naar de staart van Dino en Dino probeert haar staart weer te pakken. helaas is Dino als hij het gaat verliezen wat oneerlijk door zijn nageltjes te gebruiken,waar door Isa afhakt in het spel. Purk en Isa is een verhaal apart. hapte ze eerst nog naar Purk(uit jaloerzie als die bij me zat) zoeken de twee elkaar nu telkens op. Purk deelt graag knuffeltjes uit,niet altijd is daar ieder van gedient maar Purk trek zich daar weinig van aan en gaat gewoon door. een prille vriendschap is er wel gekomen tussen die twee.
Purk in haar bench is geen probleem maar als ze er zelf al in ligt dan wordt het niet op prijs gesteld als Purk binnen valt en wordt ook gelijk de deur uitgewerkt,waar Purk dan ook weer niet mee zit en een ander plekje opzoekt. hoewel er soms nog wel jaloerzie is als een van de katten bij me zit,heeft ze toch nu wel geaccepteerd dat die er ook zijn en heeft zelf vriendjes gemaakt. en die nieuwe vriendschappen leverd weer een hoop leuk dingen om te zien op voor ons hier in huis. tot het volgende blog.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten